Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

THE WALKING DEAD: Η Πτώση του Κυβερνήτη, Μέρος Δεύτερο - Το συγκλονιστικό φινάλε της ιστορίας του Κυβερνήτη!


Μπορεί να αγαπάτε την τηλεοπτική σειρά ή/και να συλλέγετε τα κόμικς, αλλά παραδεχθείτε το: τα μυθιστορήματα του Robert Kirkman και του Jay Bonansinga σας έχουν προσφέρει μια διαφορετική και απολύτως καθηλωτική οπτική στο σύμπαν του The Walking Dead. Και το καλύτερο όλων; Ακόμη κι αν δε γνωρίζετε το παραμικρό για το The Walkind Dead, τα βιβλία διαβάζονται αυτόνομα και είναι μια πρώτης τάξεως εισαγωγή στο #1 παγκόσμιο φαινόμενο της σύγχρονης pop κουλτούρας αυτή τη στιγμή! 

To The Walking Dead: Η Πτώση του Κυβερνήτη – Μέρος Δεύτερο είναι το τέταρτο και τελευταίο βιβλίο της ιστορίας του Κυβερνήτη –του αυταρχικού ηγέτη της προστατευμένης κοινότητας του Γούντμπερι. Γρήγορο, σκοτεινό, συναρπαστικό και με τη γνώριμη ανάλυση χαρακτήρων του Kirkman, το φινάλε της ιστορίας που ξεκίνησε με το πρώτο βιβλίο (The Walking Dead: Η Άνοδος του Κυβερνήτη) θα σας μείνει αξέχαστο.
                                                           


Λίγα λόγια για την υπόθεση



Στο πρώτο βιβλίο της σειράς, Η Άνοδος του Κυβερνήτη, παρακολουθήσαμε την πορεία του Φίλιπ Μπλέικ από το ξεκίνημα της ζοφερής επιδημίας των ζόμπι μέχρι τη στιγμή που  αυτοανακηρύχθηκε ηγέτης της μικρής περιτειχισμένης πόλης του Γούντμπερι.

Στο δεύτερο βιβλίο, Ο Δρόμος προς το Γούντμπερι, μια αθώα ταξιδιώτισσα, η Λίλι Κολ, έφτασε στο Γούντμπερι και βρέθηκε αντιμέτωπη με τη βίαιη και διεστραμμένη δικτατορία του Φίλιπ Μπλέικ.

Στο τρίτο βιβλίο, Η Πτώση του Κυβερνήτη, Μέρος Πρώτο, αγαπημένοι χαρακτήρες από τα κόμικς και την τηλεοπτική σειρά, όπως ο Ρικ, η Μισόν και ο Γκλεν, έφτασαν στο Γούντμπερι και ανακάλυψαν τα σκοτεινά μυστικά του Κυβερνήτη.

Στο τέταρτο και τελευταίο βιβλίο της σειράς, The Walking Dead: Η Πτώση του Κυβερνήτη, Μέρος Δεύτερο, ο Ρικ και ο Κυβερνήτης θα δώσουν την τελική μάχη.  Αυτό το συγκλονιστικό φινάλε θα σας μείνει αξέχαστo.




THE WALKING DEAD: Η Πτώση του Κυβερνήτη, Μέρος Δεύτερο (The Walking Dead: The Fall of the Governor – Part Two) των Robert Kirkman και Jay Bonansinga 

Μετάφραση: Χρήστος Μπαρουξής

Τιμή: €15,50 € ● Σελίδες: 320 ● ΙSBN:  978-960-620-759-4 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου