Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Παρουσίαση του μυθιστορήματος "Ο Θεός του Πολέμου" του Ξενοφώντα Φύτρου στη Σαντορίνη

Το Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο και οι Εκδόσεις BELL σας προσκαλούν την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018, στις 18:30, στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο, στα Φηρά Σαντορίνης, στην παρουσίαση του μυθιστορήματος Ο Θεός του Πολέμου του Ξενοφώντα Φύτρου, μιας νέας φωνής στο χώρο του αστυνομικού και του ψυχολογικού θρίλερ που θα σας ξαφνιάσει…

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο φιλόλογος Γιάννης Γαλαίος, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Πράσσος και ο Χάρης Νικολακάκης των Εκδόσεων BELL.


Έγραψαν για το Θεό του πολέμου


«Το τέλος του μυθιστορήματος είναι αναπάντεχο, όπως πρέπει να είναι τα καλά αστυνομικά μυθιστορήματα, όπου όλα λύνονται, όλα εξηγούνται: ο αναγνώστης μένει με μια αίσθηση σαστιμάρας».
Φίλιππος Φιλίππου, συγγραφέας, κριτικός λογοτεχνίας, fractal

«Κάθε σελίδα και μία… ανατροπή».
Αντώνης Καρατζαφέρης, Ελεύθερος Τύπος Κυριακής

«Ένα πολύ καλογραμμένο, καθηλωτικό, ψυχολογικό θρίλερ».
Μαρία Κουλούρη, vivlia4u

«Ένα βιβλίο που πραγματικά σε καθηλώνει».
Ελίζα Γεωργιάδη, Book Tales

 

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα


Ο Ξενοφών Φύτρος γεννήθηκε στη Σαντορίνη τον Νοέμβριο του 1979. Σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία στην Αθήνα και εργάστηκε στη συνδρομητική τηλεόραση και σε αθλητικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, πριν επιστρέψει στη Σαντορίνη και ασχοληθεί επαγγελματικά με τον τουρισμό. Έχει γράψει δύο αστυνομικά διηγήματα που βραβεύτηκαν σε διαγωνισμούς δημιουργικής γραφής και εκδόθηκαν σε συλλογικούς τόμους (Στο μυαλό των πιο διάσημων ντετέκτιβ & Noir road stories 2). Ο Θεός του Πολέμου είναι το πρώτο του μυθιστόρημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου