Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Το Αρπακτικό: Δολοφόνησαν τη γυναίκα του. Κατέστρεψαν το μέλλον του. Τώρα, πρέπει να πληρώσουν.


Ο Γουίλμπουρ Σμιθ δε χρειάζεται συστάσεις. Συγγραφέας 41 παγκόσμιων bestseller, με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 130 εκατομμύρια βιβλία σε περισσότερες από 60 χώρες, αποτελεί ένα εκδοτικό φαινόμενο που δύσκολα μπορεί κανείς να συναγωνιστεί!  

Με όχημα τη γνώριμη αφηγηματική του δύναμη που είναι «τόσο αμείλικτη όσο τα κύματα του Ατλαντικού» (Daily Mail), παρουσιάζει σε συνεργασία με τον Τομ Κάιν Το Αρπακτικό – μια συναρπαστική ιστορία εκδίκησης, ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα ασταμάτητης δράσης και αγωνιώδους περιπέτειας που θα σας κόψει την ανάσα.

Αν είστε από τους φανατικούς αναγνώστες του Γουίλμπουρ Σμιθ που τον ακολουθούν πιστά εδώ και 50 χρόνια που κυριαρχεί στις λίστες των bestseller, ξέρετε τι να περιμένετε. Αν είστε νέοι αναγνώστες, εμείς το μόνο που μπορούμε να σας πούμε είναι πως τώρα ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε τι χάνατε τόσα χρόνια! 



Λίγα λόγια για την υπόθεση                                                                                                              


Δύο άντρες είναι υπεύθυνοι για το θάνατο της συζύγου του Έκτορ Κρος και μόνο ένας ζωντανός: ο Τζόνι Κόνγκο –ψυχοπαθής, εκβιαστής, δολοφόνος και καταστροφέας της ζωής του Κρος. Τώρα, ο Έκτορ τον θέλει νεκρό. Το ίδιο και η αμερικανική κυβέρνηση.

Ο Κόνγκο είναι απομονωμένος στην πτέρυγα μελλοθανάτων της ασφαλέστερης φυλακής του ελεύθερου κόσμου και μετράει τις ημέρες μέχρι την εκτέλεσή του. Έχει δύο εβδομάδες. Θέλει την ελευθερία του. Έχει δραπετεύσει κι άλλη φορά και ξέρει ότι μπορεί να το επαναλάβει. Και με τη βοήθεια που του προσφέρει το παιδί-θαύμα Ντ’Σον, ίσως τα καταφέρει.

Ο Κρος, που γλείφει ακόμα τις πληγές του από την τελευταία αναμέτρησή του με τον Κόνγκο, επιστρέφει και είναι έτοιμος να πιάσει δουλειά. Το υπερδεξαμενόπλοιο Bannock A αρμενίζει καταμεσής του αγριεμένου Ατλαντικού. Η τρομοκρατική δραστηριότητα στην περιοχή έχει προκαλέσει πανικό και υπάρχει μόνο ένα άτομο που μπορούν να εμπιστευτούν για να το προστατεύσει.

Μια αποστολή που στην αρχή μοιάζει απλή αποδεικνύεται κάτι πολύ πιο σύνθετο –μια περιπέτεια που θα δοκιμάσει τον Κρος και θα τον φέρει στα συναισθηματικά και φυσικά όρια του. Αλλά η πολυετής θητεία του στην SAS και η πείρα του στην ιδιωτική ασφάλεια τον έχει κάνει άτρωτο στον πόνο. Και καθώς ρίχνεται για μία ακόμη φορά στο λάκκο με τα λιοντάρια, ξέρει ότι δε θα σταματήσει μέχρι να πιάσει το θήραμά του.

 
TO AΡΠΑΚΤΙΚΟ (Predator) τoυ Wilbur Smith
Μετάφραση: Ρηγούλα Γεωργιάδου

Τιμή: € 17,70 € ● Σελίδες: 464 ● ΙSBN:  978-960-620-753-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου