Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Tα BELL είναι pop! Και το γιορτάζουμε με καλοκαιρινούς διαγωνισμούς στα social media!


Ποιο ήταν το βιβλίο εκείνο που έκανε εσένα να αγαπήσεις την ανάγνωση;
Μήπως ήταν το Όταν Σκοτώνουν τα Κοτσύφια;  Ή Tα Πουλιά Πεθαίνουν Τραγουδώντας; Μήπως το Μίζερι; Ή Οι Στυλοβάτες της Γης; Ίσως Ο Κατάσκοπος που Γύρισε από το Κρύο; Το Κάιν και Άβελ; Ο Γατόπαρδος;

Η αλήθεια είναι πως οι τίτλοι που θα μπορούσαμε να σας αναφέρουμε ξεπερνούν τους χίλιους και όλοι θα είχαν έναν κοινό παρανομαστή: είναι… BELL!

Εδώ και τριάντα έξι ολόκληρα χρόνια τα BELL, τα μικρά βιβλία τσέπης με το κίτρινο σηματάκι πάνω αριστερά –άλλες φορές πιο διακριτικό, άλλες φορές λίγο πιο…«χτυπητό», αλλά πάντοτε κίτρινο (εντάξει, αν εξαιρέσουμε μια περίοδο που είχε πρασινίσει, εκεί γύρω στο 1990-91)– αποτελούν σημείο αναφοράς για τους Έλληνες αναγνώστες.

Από το 1982 που εκδόθηκε το πρώτο BELL Best Seller, το μυθιστόρημα του Howard Fast Οι Μετανάστες, μπορούμε να ισχυριστούμε με σχετική βεβαιότητα ότι δεν υπάρχει ελληνικό σπίτι στο οποίο να μην μπήκε βιβλίο της εμβληματικής πια αυτής σειράς.


Τα BELLάκια (όπως τα αποκαλούν οι φανατικοί αναγνώστες) γνώρισαν στους Έλληνες μεγάλους συγγραφείς (από τον Ken Follett, τον Stephen King, τον John le Carré και τον John Connolly, μέχρι τον Giuseppe Tomasi di Lampedusa, τον Thomas Harris και τη βραβευμένη με Πούλιτζερ Harper Lee) διαβάστηκαν, αγαπήθηκαν, έγιναν συλλεκτικά, έγιναν ακόμη και… διακοσμητικά αντικείμενα σε τραπεζάκια και βιβλιοθήκες και κατάφεραν να μετατραπούν, τελικά, σε αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής pop κουλτούρας! 

Ναι, τα BELL είναι τα μοναδικά βιβλία στην Ελλάδα που μπορούν να ισχυριστούν πως… είναι pop!
Σήμερα, τα βιβλία της σειράς BELL Best Seller έχουν ήδη περάσει σε μια καινούργια εποχή, με στόχο να προσφέρουν στο σύγχρονο αναγνώστη ένα διαφορετικού τύπου βιβλίο με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά (νέο, ειδικά μελετημένο για την ευκολία του αναγνώστη, σχήμα, άριστη ποιότητα παραγωγής, ευανάγνωστη γραμματοσειρά και χαμηλή τιμή –είναι η μοναδική σειρά βιβλίων στην Ελλάδα που προσφέρει μυθιστορήματα bestselling συγγραφέων -σε πρώτη έκδοση- με τιμή μόλις 9,90€!) και συγχρόνως να συνεχίσουν να αποτελούν «εγγύηση» στο χώρο της σύγχρονης λογοτεχνίας, με «εξειδίκευση» στο αστυνομικό βιβλίο και στην περιπέτεια.
 

Μια άλλη σημαντική αλλαγή που ήρθε το 2018 στα BELL Best Seller είναι η έκδοση από την ιστορική αυτή σειρά ΚΑΙ Ελλήνων συγγραφέων! Έτσι, δίπλα σε σπουδαία ονόματα της σύγχρονης αστυνομικής -και όχι μόνο- λογοτεχνίας, όπως είναι οι John Connolly, Lee Child, Chris Carter, Richard Montanari, Rob Sinclair κ.α., έρχονται τώρα να προστεθούν και νέοι ταλαντούχοι Έλληνες συγγραφείς, όπως οι Δημήτρης Σίμος και Γιώργος Δάμτσιος.  
 
Το BELL Best Seller, λοιπόν, που βρίσκεται στη βιβλιοθήκη σου δεν είναι απλώς ένα ακόμη βιβλίο. Είναι κομμάτι τις pop κουλτούρας μας. Και για την κατάκτηση αυτή, θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» σε σένα προσωπικά και σε όλους τους αναγνώστες μας: τους παλαιότερους, αλλά και τους νέους, που τώρα ανακαλύπτουν τα βιβλία μας! 

Για να γιορτάσουμε τη νέα εποχή των BELL έχουμε ετοιμάσει τρεις διαγωνισμούς στα social media, από τους οποίους θα μοιράσουμε πολλά βιβλία!
 
Σημειώστε ημερομηνίες και διαγωνισμούς και φύγαμε!

Διαγωνισμός τα BELL είναι pop στο Twitter
Ξεκινάει στις 20 Ιουλίου και κάθε μέρα μέχρι τις 30 Ιουλίου ένας τυχερός θα κερδίζει από ένα BELL Best Seller!

Διαγωνισμός τα BELL είναι pop στο Instagram
Ξεκινάει στις 31 Ιουλίου και ολοκληρώνεται στις 31 Αυγούστου και θα αναδείξει 10 τυχερούς που θα κερδίσουν το BELL Best Seller της επιλογής τους!

Διαγωνισμός τα BELL είναι pop στο Facebook
Ξεκινάει στις 5 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 14 και θα αναδείξει ακόμη 10 τυχερούς που θα κερδίσουν το BELL Best Seller της επιλογής τους!

Για περισσότερες πληροφορίες για τους διαγωνισμούς, μείνετε συντονισμένοι στα social media των Εκδόσεων BELL!

Facebook:  BELLpublishing
Twitter: @bell_books
Instagram: @bell_books


14 σχόλια:

  1. Πάντα με επιτυχίες καλές δουλειές με χαμόγελα πολλά Εκδόσεις BELL.
    Ευχαριστούμε πάρα πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Bellάκια παντού και πάντοτε! Παντός καιρού και πορτοφολιού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία που μας δίνετε 💚💜❤ 💚💜❤ Μακάρι να σταθώ τυχερή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστουμε θερμα για την ευκαιρια, μακαρι να σταθω τυχερη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απο το 1982,,σας διαβαζω,,,και εχω τους Μεταναστες,,παντα τελειοι,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ θα ήθελα να επανατυπωθούν τα βιβλία του Howard Fast. Είχα δανειστεί από μια θεία μου τα δύο πρώτα της σειράς (Μετανάστες και Δεύτερη Γενιά) και τα διάβαζα ξανά και ξανά μαζί με το Κάιν και Άβελ... Και τι δε θα δινα να τα έχω τώρα στη βιβλιοθήκη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή