Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Τα BELL του Φθινοπώρου


Οι φθινοπωρινοί τίτλοι των Εκδόσεων BELL είναι προσεχτικά επιλεγμένοι και για όλα τα γούστα.

Δε θα σας κουράσουμε. Πάμε κατευθείαν «στο ψητό»:

Ο Σεπτέμβριος ξεκίνησε με Michael Connelly και τη νέα περιπέτεια του ντετέκτιβ Χάρι Μπος Το Φλεγόμενο Δωμάτιο.

Τον Οκτώβριο έρχεται το πολυαναμενόμενο έκτο μέρος της επικής επταλογίας του Jeffrey Archer «Τα Χρονικά των Κλίφτον», με τίτλο Όταν Έρθει η Ώρα (ε, να που ήρθε!)

Αποκλειστικά στα βιβλιοπωλεία, στις 21 Οκτωβρίου έρχεται ένα βιβλίο που θα «ταράξει» τα νερά: Πίσω από Κλειστές Πόρτες. Ένα ψυχολογικό θρίλερ που θα σας καθηλώσει! Το ντεμπούτο της B. A. Paris που πρόκειται να εκδοθεί μέχρι το τέλος της χρονιάς σε περισσότερες από 30 χώρες και είναι αυτή τη στιγμή το βιβλίο για το οποίο μιλούν όλοι σε Ευρώπη και Αμερική.

Το Νοέμβριο, οι δύο εμβληματικοί ήρωες του Michael Connelly –ο Χάρι Μπος και ο Μίκι Χόλερ – συναντιούνται στο The Crossing.

Last but not least, το Νοέμβριο υποδεχόμαστε μια αυτοβιογραφία αλλιώτικη από τις άλλες, καθώς (και αυτό είναι ερώτηση προς εσάς) πόσες φορές είχατε την ευκαιρία να διαβάσετε την αυτοβιογραφία ενός συγγραφέα-κατάσκοπου; Η απάντηση είναι –προφανώς– καμία… έως τώρα. Γιατί ο John le Carré μας παρουσιάζει το αυτοβιογραφικό The Pigeon Tunnel, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ και εκτοξεύθηκε κατευθείαν στο #10 της λίστας bestseller των New York Times. 

Καλό φθινόπωρο, λοιπόν, και να θυμάστε: αυτή την εποχή, μαζί με τα φύλλα πέφτουν και καλά βιβλία… Στα χέρια σας!
Καλή ανάγνωση ;-)  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου