Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Οι Τιτάνες του Πολέμου: Το δεύτερο βιβλίο της νέας, συναρπαστικής σειράς για την αρχαία Αίγυπτο από τον συγγραφέα των διεθνών επιτυχιών Wilbur Smith!

 


Πέρσι το Νοέμβριο, με το διεθνές bestseller Το Νέο Βασίλειο, ξεκίνησε ένα νέο κεφάλαιο στο σύμπαν που δημιούργησε ο αξέχαστος Γουίλμπουρ Σμιθ στην αρχαία Αίγυπτο με τις περιπέτειες του σοφού Τάιτα. 

Τώρα, στο δεύτερο βιβλίο, αυτής της νέας σειράς για την αρχαία Αίγυπτο, Οι Τιτάνες του Πολέμου, παρουσιάζονται νέοι χαρακτήρες, καινούργιες καθηλωτικές ιστορίες, και εξερευνούνται διαφορετικές, συναρπαστικές πτυχές του αρχαίου κόσμου που εμπνεύστηκε «ο καλύτερος ιστορικός μυθιστοριογράφος» (Stephen King), ο «ιδιοφυής παραμυθάς» (Sunday Times) Σμιθ. 

Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στο χρόνο, γεμάτο δράση και ανατροπές, που θα σας μείνει αξέχαστο! 


Λίγα λόγια για την υπόθεση


Ένας ανελέητος εχθρός, ένας πολιτισμός συντρίμια, μια αποστολή σωτηρίας... 

Για περισσότερα από πενήντα χρόνια η Αίγυπτος βιώνει τον πόλεμο και την καταστροφή στα χέρια των Υξώς, ενός βάρβαρου, αιμοδιψούς λαού από τα βάθη της Ανατολής που συνεχίζει να προελαύνει και να συντρίβει στρατούς στο πέρασμά του. Οι καιροί είναι δύσκολοι, όμως καθ’ όλη τη διάρκεια της σύγκρουσης οι δυνάμεις της Αιγύπτου αντιστέκονται γενναία υπό την ηγεσία του Τάιτα, ενός σκλάβου που έχει κατακτήσει ένα από τα υψηλότερα αξιώματα.

Ο Πιάι, που σε ηλικία μόλις πέντε ετών οι γονείς του τον είχαν εμπιστευθεί στον Τάιτα, έχει εκπαιδευτεί ώστε να γίνει ένας σπουδαίος κατάσκοπος με τον οποίο κανείς δεν θα μπορεί να συγκριθεί. Αποφασισμένος να αποδείξει την αξία του, ξεκινά για μια επικίνδυνη αποστολή στα βόρεια –στις Μυκήνες, περνώντας απ’ την καρδιά των εδαφών των Υξώς και τη μεγάλη θάλασσα–, με σκοπό να βρει συμμάχους που θα βοηθήσουν τους υπερασπιστές της Αιγύπτου.

Θα μπορέσει ο Πιάι να φέρει εις πέρας την αποστολή του ενώ η κατάσταση γίνεται όλο και πιο δύσκολη και η τύχη του βασιλείου κρέμεται από μια κλωστή, ή η αποτυχία του θα σημάνει μια για πάντα το τέλος της δόξας της Αιγύπτου;


Το #1 bestseller Οι Τιτάνες του Πολέμου είναι το δεύτερο από τα βιβλία της σειράς του Νέου Βασιλείου με θέμα την αρχαία Αίγυπτο και τον συναρπαστικό κόσμο που εμπνεύστηκε ο κορυφαίος συγγραφέας ιστορικών περιπετειών Wilbur Smith. 


Πληροφορίες για το βιβλίο


Οι Τιτάνες του Πολέμου (Titans of War) του Wilbur Smith

Με τον Mark Chadbourn

Μετάφραση: Αντώνης Γιαννούλης

Τιμή: €19,90 ● Σελίδες: 408 ● ΙSBN:  978-960-620-950-5 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου