Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Αυτό το καλοκαίρι τα Άρλεκιν είναι… Eros: Νέα σειρά Άρλεκιν με Ελληνικές ιστορίες από Ελληνίδες συγγραφείς!

 

Η πρώτη αμιγώς ελληνική σειρά Άρλεκιν, έρχεται στα περίπτερα αυτό το καλοκαίρι και υπόσχεται να σας προσφέρει τις πιο ωραίες, συναρπαστικές, ταξιδιάρικες, ρομαντικές ιστορίες που έγραψαν για εσάς γνωστές, αλλά και νέες, ανερχόμενες, Ελληνίδες συγγραφείς!

Το πρώτο βιβλίο της σειράς Άρλεκιν Eros έρχεται τον Ιούλιο και πρόκειται για το Στα Κύματα του Πάθους της αγαπημένης Έλενας Αντωνίου. Η #1 συγγραφέας αισθηματική λογοτεχνίας στην Ελλάδα εγκαινιάζει τα Άρλεκιν Eros με μια υπέροχη ρομαντική ιστορία με πρωταγωνιστές την Ιόλη, τον Κίμωνα και… τις Σπέτσες.

Λίγα λόγια για την υπόθεση του βιβλίου: Η Ιόλη εγκαταλείπει το Λονδίνο και αποφασίζει να κάνει μια νέα αρχή στην Ελλάδα, όπου βρίσκει δουλειά σε μια από τις κορυφαίες ναυτιλιακές εταιρείες του κόσμου. Ωστόσο, όλα γίνονται πιο δύσκολα όταν αντικρίζει τον εργοδότη της. Και ενώ έχει υποσχεθεί στον εαυτό της ότι δεν θα μπλέξει ποτέ δουλειά με διασκέδαση, η γοητεία του Έλληνα πλοιοκτήτη κάνει την προσπάθειά της να τηρήσει την υπόσχεσή της όλο και πιο δύσκολη. Ο Κίμωνας Σκιαδάς αναλαμβάνει την εταιρεία στην πιο κρίσιμη στιγμή. Δεν έχει να διαχειριστεί μόνο τον στόλο των εμπορικών πλοίων του και την ασθένεια του πατέρα του αλλά και την έλξη από τη νεαρή εκπαιδευόμενη. Ξαφνικά η μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα δεν φαντάζει και τόσο άσχημη ιδέα. Με φόντο τις μαγευτικές Σπέτσες ο Κίμωνας παρασύρει την Ιόλη σε ένα ερωτικό παιχνίδι όπου κυρίαρχος θα είναι μόνο το πάθος.
 

Τα Άρλεκιν Eros θα κυκλοφορούν κάθε μήνα, μαζί με τις υπόλοιπες σειρές Άρλεκιν που κυκλοφορούν στα περίπτερα (Χρυσά, Special, Bianca, Κλασικά) και υπόσχονται να σας προσφέρουν ατελείωτες ώρες αναγνωστικής απόλαυσης!


Μια σύντομη ιστορία των Άρλεκιν


Το πρώτο Άρλεκιν στην Ελλάδα κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 1979 και ήταν ο Απαγορευμένος Παράδεισος της Αγγλίδας συγγραφέως Ανν Μάθερ. Οι ιστορίες των Άρλεκιν, που εκδίδονται σε 32 γλώσσες και 115 χώρες του κόσμου, κατέκτησαν από την πρώτη στιγμή τις Ελληνίδες αναγνώστριες, χάρη στην ευαισθησία, την τρυφερότητα και τον γνήσιο ρομαντισμό τους, ενώ το όνομά τους καθιερώθηκε στο ελληνικό λεξιλόγιο ως ταυτόσημο της ιστορίας αγάπης και του αισθηματικού μυθιστορήματος. Σαράντα δύο χρόνια μετά, και έχοντας εκδώσει ως τώρα πάνω από 9,000 τίτλους, τα Άρλεκιν συνεχίζουν να αγαπιούνται από αναγνώστες όλων των ηλικιών, ενώ εξακολουθούν να είναι τα #1 βιβλία αισθηματικής λογοτεχνίας.


Εσύ, γράφεις ιστορίες Άρλεκιν;


Αν ναι, ίσως η ιστορία σου να είναι το επόμενο Άρλεκιν Eros!

Αν αγαπάς τις αισθηματικές ιστορίες και πιστεύεις ότι αξίζει να εκδοθούν, τις περιμένουμε!

Στείλε την ιστορία σου (από 40.000 μέχρι 43.000 λέξεις) μαζί με μια περίληψη στο arlekinauthors@gmail.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου