Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Το Όταν Σκοτώνουν τα Κοτσύφια σε ειδική συλλεκτική σκληρόδετη έκδοση!


Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μυθιστορήματα που γράφτηκαν ποτέ. Συγκαταλέγεται στα κλασικά έργα της σύγχρονης λογοτεχνίας. Έχει κερδίσει το Βραβείο Πούλιτζερ και πολλές άλλες διακρίσεις. Μεταφράστηκε σε πάνω από σαράντα γλώσσες και μεταφέρθηκε με μεγάλη επιτυχία στον κινηματογράφο. To 1999 το περιοδικό Library Journal το ανακήρυξε «Το Καλύτερο Μυθιστόρημα του Εικοστού Αιώνα», ενώ το 2006 ψηφοφορία που διοργάνωσε το Συμβούλιο Μουσείων, Βιβλιοθηκών και Αρχείων του Ηνωμένου Βασιλείου το ανέδειξε ως το #1 βιβλίο που πρέπει να διαβάσει κανείς πριν πεθάνει. Το 2018, στην έρευνα που πραγματοποίησε το αμερικανικό δίκτυο PBS με τη συμμετοχή τεσσάρων εκατομμυρίων αναγνωστών, και η οποία διήρκησε έξι μήνες, ψηφίστηκε ως το πιο αγαπημένο βιβλίο των Αμερικανών.



Πρόκειται, φυσικά, για το αριστουργηματικό μυθιστόρημα της αξέχαστης Harper Lee Όταν Σκοτώνουν τα Κοτσύφια, το οποίο αυτά τα Χριστούγεννα μπορείτε να το αποκτήσετε στην ειδική, συλλεκτική, πολυτελή σκληρόδετη έκδοση που ετοίμασαν για το ελληνικό αναγνωστικό κοινό οι Εκδόσεις BELL.

Φέτος, αυτό είναι το απόλυτο δώρο για κάθε βιβλιόφιλο!


Λίγα λόγια για την υπόθεση




«Σκοτώστε όσες κίσσες θέλετε, αν μπορείτε να τις πετύχετε, αλλά να θυμάστε ότι είναι αμαρτία να σκοτώνεις τα κοτσύφια».

Αυτή είναι η συμβουλή του δικηγόρου Άτικους Φιντς στα παιδιά του, καθώς ο ίδιος αποφασίζει να υπερασπιστεί στο δικαστήριο το πραγματικό "κοτσύφι" αυτής της υπέροχης ιστορίας, έναν νεαρό μαύρο...

Μέσα από τα παιδικά μάτια της Σκάουτ και του Τζεμ Φιντς, η Χάρπερ Λη εξερευνά με αναντίρρητη εντιμότητα και αστείρευτο χιούμορ τον παραλογισμό της στάσης των ενηλίκων απέναντι στις φυλετικές και κοινωνικές διακρίσεις στον Αμερικανικό Νότο της δεκαετίας του  '30.

Το φαινομενικά γαλήνιο και ειρηνικό Μέικομπ της Αλαμπάμα είναι στην πραγματικότητα βουτηγμένο στην προκατάληψη, τη βία και την υποκρισία. Αλλά τη ναρκωμένη συνείδηση της πόλης θα συνταράξει το σθένος ενός ανθρώπου που αγωνίζεται για δικαιοσύνη… 

Ένα από τα πιο αγαπημένα μυθιστορήματα που γράφτηκαν ποτέ, το Όταν Σκοτώνουν τα Κοτσύφια συγκαταλέγεται ανάμεσα στα αξιολογότερα κλασικά έργα της σύγχρονης λογοτεχνίας. Έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις, μεταξύ των οποίων και το Βραβείο Πούλιτζερ, μεταφράστηκε σε πάνω από σαράντα γλώσσες και μεταφέρθηκε με μεγάλη επιτυχία στον κινηματογράφο.



Όταν Σκοτώνουν τα Κοτσύφια (To Kill a Mockingbird) της Harper Lee

Τιμή: €19,90 ● Σελίδες: 384 ● ΙSBN: 978-960-620-760-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου