Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Βασικός Ύποπτος: Ο Τζακ Ρίτσερ από την αρχή - Το 4ο βιβλίο της best selling σειράς περιπετειών του Lee Child σε νέα έκδοση!


Ο Τζακ Ρίτσερ δε χρειάζεται συστάσεις. Ο Ρίτσερ «είναι το υλικό από το οποίο κατασκευάζονται οι μύθοι… ένας από τους πιο αυθεντικούς, ελκυστικούς ήρωες της ποπ κουλτούρας του αιώνα μας» (The Washington Post) και τώρα είναι η ευκαιρία να τον γνωρίσετε από την αρχή! 

Τα τρία πρώτα βιβλία του πολυβραβευμένου Lee Child (Κλοιός Θανάτου, Τελική Αναμέτρηση, Θανάσιμη Παγίδα) κυκλοφορούν ήδη σε νέες εκδόσεις και ο Βασικός Ύποπτος είναι το τέταρτο βιβλίο της σειράς.

Οι επανεκδόσεις όμως δε σταματούν εδώ. Μη χάσετε τον Ιανουάριο του 2019 την Ηχώ του Μίσους (5ο βιβλίο), τον Φεβρουάριο την Προαναγγελία Εγκλήματος (6ο βιβλίο), τον Μάρτιο το Ένας Θάνατος δεν είναι Αρκετός (7ο βιβλίο) και τον Μάιο την ολοκαίνουργια περιπέτεια του Τζακ Ρίτσερ, Νυχτερινό Σχολείο. Όπως καταλαβαίνετε, το 2019 θα είναι χρονιά Ρίτσερ κι αν είστε από εκείνους που δεν έχουν διαβάσει ποτέ Child… μάλλον ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε και να ανακαλύψετε τι χάνατε όλα αυτά τα χρόνια!         

                                                                          

Λίγα λόγια για την υπόθεση



Η λοχίας Έιμι Κάλαν και η υπολοχαγός Κάρολαϊν Κουκ έχουν πολλά κοινά σημεία μεταξύ τους. Και οι δύο ακολούθησαν στρατιωτική καριέρα, έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από ανωτέρους τους, υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν το στρατό.

Τώρα, είναι και οι δύο νεκρές.

Τις βρίσκουν δολοφονημένες με τον ίδιο ακριβώς τρόπο: Γυμνές, βουτηγμένες σε στρατιωτική μπογιά για καμουφλάζ μέσα στην μπανιέρα τους, χωρίς σημάδια πάλης στο σώμα τους. Οι προφάιλερ του FBI συμπεραίνουν πως έχουν να κάνουν μ' έναν πανέξυπνο κατ’ εξακολούθηση δολοφόνο, που δρα με συγκεκριμένο σκοπό. Έναν μοναχικό, αδίστακτο εκτελεστή, άνθρωπο του στρατού, που και τα δύο θύματα γνώριζαν καλά.

Ο πρώην αξιωματικός της στρατονομίας Τζακ Ρίτσερ ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ του δολοφόνου. Και για πρώτη φορά στη ζωή του κινδυνεύει να μετατραπεί από κυνηγός σε θήραμα…



Βασικός Ύποπτος (The Visitor) του Lee Child

Μετάφραση: Παλμύρα Ισμυρίδου

Τιμή: €9,90 ● Σελίδες: 456 ● ΙSBN:  978-960-450-728-3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου