Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Φονικό Είδος: Η τρίτη περιπέτεια του Τσάρλι Πάρκερ σε νέα έκδοση!


Συνεχίζοντας τις επανεκδόσεις των βιβλίων του πολυβραβευμένου #1 bestselling συγγραφέα των New York Times και των Sunday Times, Τζον Κόνολι, οι Εκδόσεις BELL παρουσιάζουν το Φονικό Είδος. Το Φονικό Είδος είναι η τρίτη περιπέτεια με ήρωα τον ιδιωτικό ντετέκτιβ Τσάρλι Πάρκερ (τα πρώτα δύο βιβλία είναι το Κάθε Νεκρό Πράγμα και Το Δέντρο του Θανάτου) και πρόκειται για ένα «έξυπνο και μελετημένο, βαθυστόχαστο και τρυφερό, μαγευτικό και συναρπαστικό, ένα να πραγματικά σπάνιο θρίλερ» (Sunday Tribune).

Ο Κόνολι είναι «ένας απαράμιλλος μαιτρ του νουάρ μυθιστορήματος» (The Guardian) και η σειρά βιβλίων με ήρωα τον ιδιωτικό ντετέκτιβ Τσάρλι Πάρκερ θεωρείται από πολλούς ως «η καλύτερη σειρά μυστηρίου που υπάρχει αυτή τη στιγμή» (Independent on Sunday).

Μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να επανεκδοθούν ακόμη τρία βιβλία της σειράς, και συγκεκριμένα τα Στο Λευκό Δρόμο, Ο Μαύρος Άγγελος και Οι Κούφιοι Άνθρωποι.

Κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα και τα βιβλιοπωλεία στις 31 Αυγούστου 2018
 

Λίγα λόγια για την υπόθεση


Κανείς δε θέλει να πιστέψει ότι η Γκρέις Πελτιέ αυτοκτόνησε. Ούτε ο πατέρας της, ούτε ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Τσάρλι Πάρκερ, που ερευνά τις συνθήκες του θανάτου της.

Όταν όμως ένας ομαδικός τάφος στο βόρειο Μέιν αποκαλύπτει τι απέγιναν οι Βαπτιστές του Αρούστοκ, μια θρησκευτική κοινότητα που τα μέλη της εξαφανίστηκαν πριν από σαράντα χρόνια, ο Πάρκερ αντιλαμβάνεται πως οι θάνατοι εκείνων και της Γκρέις αποτελούν μέρος του ίδιου μυστηρίου, που έχει τις ρίζες του στη γένεση μιας σκοτεινής οργάνωσης, της Αδελφότητας.

Γιατί πριν πεθάνει, η Γκρέις έκλεψε από την Αδελφότητα ένα κειμήλιο που μπορεί να τη συνδέσει με δεκαετίες βιαιοτήτων, αλλά και με τη σφαγή των Βαπτιστών. Και τώρα κάποιος έχει σταλεί να το πάρει πίσω.

Η αναζήτηση της αλήθειας οδηγεί τον Πάρκερ σε μια σειρά όλο και πιο βίαιων αναμετρήσεων με τον εκτελεστή της Αδελφότητας, τον δαιμονικό κύριο Παντ. Και τον αναγκάζει να καταδυθεί σ’ έναν υποχθόνιο κόσμο, όπου τα φαντάσματα των νεκρών περιμένουν δικαίωση και οι ανυποψίαστοι γίνονται βορά του χειρότερου είδους πλασμάτων: του είδους που σκοτώνει...


Φονικό Είδος (The Killing Kind) του John Connolly
2η Έκδοση

Τιμή: € 9,90 € ● Σελίδες: 480 ● ΙSBN:  978-960-450-755-9


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου