Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Tο Μυστικό Τάγμα: Ό,τι γνωρίζεις είναι λάθος. Μάθε την αλήθεια


Αν ο κόσμος μας δεν είναι αυτό που φαίνεται, αν όλα όσα γνωρίζεις είναι ψέματα και αν, τελικά, ο απόλυτος έρωτας μπορεί να είναι η καταστροφή σου, εσύ, αντέχεις να παλέψεις για όσα και όσους αγαπάς; Και με ποιο τίμημα;  

Η Ίρις Καλβά επιστρέφει με ένα μεταφυσικό ψυχολογικό θρίλερ όπου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και όλα μπορεί να ανατραπούν ανά πάσα στιγμή. Έχοντας κατακτήσει το αναγνωστικό κοινό από τα πρώτα της βιβλία, η συγγραφέας των Κάστρων των Ονείρων (τελική δεκάδα στην κατηγορία Ηρωίδα Έμπνευση των Βραβείων Βιβλίου Public 2017) και του Στη Σκιά του Μπλε Φεγγαριού παρουσιάζει το νέο συναρπαστικό μυθιστόρημά της, Το Μυστικό Τάγμα: μια συγκλονιστική ιστορία για την αιώνια σύγκρουση ανάμεσα στο σκοτάδι και το φως που θα σας καθηλώσει.

Τολμάς να μάθεις την αλήθεια;

 

Λίγα λόγια για την υπόθεση


Γαλλία, 1570
Σ’ ένα δάσος λουσμένο στο φως του φεγγαριού, ένα κορίτσι με μακριά μαύρα μαλλιά και έντονα πράσινα μάτια τρέχει πανικόβλητο. Πίσω της, άντρες με πυρσούς και μανιασμένους σκύλους την κυνηγούν. Την πλησιάζουν. Την περικυκλώνουν. Οι σκύλοι αλυχτούν δείχνοντας τα δόντια τους. Ορθάνοιχτα στόματα που ουρλιάζουν με λύσσα… 

Ελλάδα, σήμερα
Η Χριστίνα πετάγεται κάθε βράδυ λουσμένη στον ιδρώτα από τους εφιάλτες. Κάποιοι την κυνηγούν και κάθε φορά ξυπνάει ακριβώς τη στιγμή που την πιάνουν. Πάντα στα όνειρά της κυριαρχούν δύο εφιαλτικά μαύρα μάτια. 

Με τρόμο ανακαλύπτει ότι πρόκειται για ξεχασμένες μνήμες που έρχονται σιγά σιγά στο φως, και τότε ο αληθινός εφιάλτης αρχίζει. Ένα ανθρωποκυνηγητό κι ένας σκληρός αγώνας επιβίωσης, να προλάβει να θυμηθεί προτού να είναι αργά. 

Τα οράματα που βλέπει τι εξήγηση μπορεί να έχουν; Ποια είναι η αλήθεια για τον κόσμο, και πόσες ελπίδες έχει να γλιτώσει όταν τα μαύρα μάτια του εφιάλτη της γίνουν η ζωή αλλά και ο δήμιός της; Είναι δυνατόν ό,τι γνώριζε να είναι λάθος, και ο έρωτας θανάσιμη παγίδα; Και, τελικά, πώς γίνεται κανένας να μην ξέρει τίποτα για το καταραμένο μυστικό τάγμα; 

Το Μυστικό Τάγμα είναι μια συγκλονιστική ιστορία απόλυτα απαγορευμένης αγάπης, ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα για τη σκοτεινή δύναμη του κακού και τη σκληρή μάχη ανάμεσα στον έρωτα και το «χρέος». 


Παρουσίαση του βιβλίου

 


Οι Εκδόσεις BELL σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Ίριδας Καλβά "Το Μυστικό Τάγμα", την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018, ώρα 18:00 στο βιβλιοπωλείο BELL books (Εμμανουήλ Μπενάκη 22, Αθήνα).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι ηθοποιοί Ζαχαρίας Ρόχας και Μέλπω Ζαρόκωστα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου