Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – Πίσω από Κλειστές Πόρτες!



Το βιβλίο για το οποίο μιλούν όλοι στο εξωτερικό, το ντεμπούτο της B A Paris που στη Μεγάλη Βρετανία ξεπέρασε σε πωλήσεις το μισό εκατομμύριο αντίτυπα σε λιγότερο από 4 μήνες και μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχει εκδοθεί σε περισσότερες από 30 χώρες, έρχεται τον Οκτώβριο στην Ελλάδα!

Το Πίσω από Κλειστές Πόρτες είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ που κόβει την ανάσα και διαβάζεται απνευστί και για να γιορτάσουμε την έκδοσή του στα ελληνικά σας καλούμε να φωτογραφίσετε… πόρτες!

Φωτογραφίστε την πόρτα του σπιτιού σας, του δωματίου σας, της απέναντι πολυκατοικίας, του σπιτιού στο νησί ή στο χωριό όπου βρίσκεστε διακοπές: Ανεβάστε τη σε σχόλιο κάτω από το post του διαγωνισμού στη σελίδα μας στο Facebook ή αναρτήστε την στο Instagram κάνοντας tag το @bell_books ή χρησιμοποιώντας το hashtag #kleistes_portes

Οι 3 ωραιότερες φωτογραφίες θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου σε ειδική, συλλεκτική συσκευασία που θα τους αποσταλεί πριν από την επίσημη κυκλοφορία του βιβλίου, ενώ αν η φωτογραφία σας μας αρέσει υπερβολικά… ποιος ξέρει; Μπορεί αυτή να γίνει το εξώφυλλο της ελληνικής έκδοσης του Πίσω από Κλειστές Πόρτες.

1 σχόλιο:

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΤΕ Pandwra Tsiara fb

    ΑπάντησηΔιαγραφή