Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

Γαλάζια Ώρα: Η πιο σκοτεινή στιγμή της ημέρας είναι αυτή

 


Tο πρώτο της μυθιστόρημα, το εκδοτικό φαινόμενο Το Κορίτσι του Τρένου, μεταφράστηκε σε περισσότερες από 50 γλώσσες, κατέκτησε την πρώτη θέση στις λίστες των μπεστ σέλερ πολλών χωρών, ξεπερνώντας σε πωλήσεις τα 23 εκατομμύρια αντίτυπα, και μεταφέρθηκε με εξαιρετική επιτυχία στον κινηματογράφο με πρωταγωνίστρια την Έμιλι Μπλαντ. Τα επόμενα θρίλερ της, Στην Παγίδα του Νερού και Φωτιά που Σιγοκαίει, σημείωσαν εξίσου μεγάλη και άμεση επιτυχία.

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

Η Επιλογή του Κάρλα: Το πολυαναμενόμενο νέο μυθιστόρημα που εξελίσσεται στον κόσμο του Τζορτζ Σμάιλι -του πιο θρυλικού πράκτορα του Τζον λε Καρέ!

 


Ο Νικ Χάρκαγουεϊ εκτός από καταξιωμένος συγγραφέας (έχει γράψει εφτά ακόμη μυθιστορήματα, καθώς και ένα μη λογοτεχνικό έργο για τον ψηφιακό πολιτισμό), είναι και γιος του σπουδαίου Τζον λε Καρέ, του μυθιστοριογράφου που ανέδειξε το κατασκοπικό μυθιστόρημα σε υψηλή λογοτεχνία. 

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Οδός Παραδείσου 3: Μια διεύθυνση στην καρδιά του Παρισιού. Μια ιστορία που θα χαραχτεί στην ψυχή σας.

 


Αυτό το φθινόπωρο η Carmella (Καρμέλα Κατσαμένη) μάς καλεί να την ακολουθήσουμε στο Παρίσι και μας ανοίγει την πόρτα της Οδού Παραδείσου 3. Εκεί όπου κάτω από τα εκτυφλωτικά φώτα της Γαλλικής πρωτεύουσας κρύβονται μεγάλα και βαριά μυστικά…