Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Ικέτες: Καμιά προσευχή δεν μπορεί να σε σώσει

 

 

Στις Εκδόσεις BELL ξεκινήσαμε την αναζήτηση νέων Ελλήνων συγγραφέων πριν από τέσσερα χρόνια, κι αν μπορούμε να πούμε κάτι με βεβαιότητα είναι ότι εσείς, οι αναγνώστες, τολμήσατε μαζί μας, μας εμπιστευτήκατε και ανακαλύψατε ταλαντούχους πρωτοεμφανιζόμενους συγγραφείς που δικαιώνουν απόλυτα την απόφασή μας αυτή.



Αυτό τον Σεπτέμβριο σας παρουσιάζουμε μια νέα φωνή, που έρχεται να ταράξει τα νερά της αστυνομικής λογοτεχνίας. Το Ικέτες είναι το ντεμπούτο του Αλέξη Μοστριού, ένα δυνατό, ατμοσφαιρικό αστυνομικό θρίλερ με γρήγορη και απρόβλεπτη πλοκή, που διαβάζεται απνευστί. Και όταν γυρίσετε και την τελευταία σελίδα θα συνειδητοποιήσετε πως ο Αλέξης Μοστριός ήρθε για να μείνει.
                          

Λίγα λόγια για την υπόθεση



Πτώματα που μοιάζουν με προσκυνητές…

Οι παραλίες γύρω από την Αττική γίνονται το μακάβριο σκηνικό των εγκλημάτων που συγκλονίζουν τη χώρα. Ο δολοφόνος βρίσκεται εκεί έξω και τα πτώματα που αφήνει πίσω του, τοποθετημένα σε στάση προσευχής, μοιάζουν μέρος ενός αλλόκοτου τελετουργικού. Με κάθε χαρακτηριστικό γνώρισμά τους να έχει αφαιρεθεί προσεκτικά, οι Αρχές αδυνατούν να ανακαλύψουν ακόμα και τις ταυτότητες των θυμάτων.

Τον γρίφο θα κληθεί να λύσει ο αστυνόμος Ωρίωνας Άστρος. Έμπειρο μέλος του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, με αγάπη στο ουίσκι, εχθρούς εντός του Σώματος και βάρη του παρελθόντος στις πλάτες του, θα πρέπει να κινηθεί γρήγορα και να ανακαλύψει τι κρύβεται πίσω από τα αποτρόπαια εγκλήματα. Γιατί ο κλοιός σφίγγει, τα πτώματα αυξάνονται και ο κίνδυνος πλησιάζει απειλητικά τον ίδιο και τα μέλη της ομάδας του. 


Παρουσίαση του βιβλίου στον Χολαργό



Πληροφορίες για το βιβλίο


Ικέτες του Αλέξη Μοστριού

Τιμή: €16,60 ● Σελίδες: 416 ● ΙSBN:  978-960-620-841-6  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου