Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Κυνηγώντας τους Νεκρούς: Ο θάνατος δεν είναι το τέλος. Αλλά θα εύχεσαι να ήταν.


Κάθε μέρα, κάθε μήνα, κάθε χρόνο, δεκάδες, εκατοντάδες άνθρωποι στον κόσμο χάνονται, το σκάνε από το σπίτι τους ή απλώς… εξαφανίζονται. Κάποιοι μπορεί να θέλουν να ξεφύγουν από τη ζωή τους. Και κάποιοι άλλοι, ίσως να μην έχουν επιλογή. Πίσω από κάθε εξαφάνιση υπάρχει μια ιστορία. Αυτές τις ιστορίες, τις σκοτεινές, επικίνδυνες, που θα σας κόψουν την ανάσα, σάς καλούμε να ανακαλύψετε μέσα από τη νέα σειρά βιβλίων «Υποθέσεις Εξαφανισμένων Προσώπων».

Οι Εκδόσεις BELL υποδέχονται στα BELL Best Seller τον Τιμ Γουίβερ, συγγραφέα μέχρι σήμερα δέκα μυθιστορημάτων, όλα με πρωταγωνιστή τον ερευνητή εξαφανισμένων προσώπων Ντέιβιντ Ράικερ. Τα βιβλία του έχουν περιληφθεί στη βραχεία λίστα των National Book Awards και ήταν υποψήφια για τα βραβεία Dagger in the Library και Ian Fleming Steel Dagger της Ένωσης Συγγραφέων Μυστηρίου. Επίσης έχουν γίνει bestsellers των Sunday Times, καθώς και #1 bestsellers στο Kindle, το iBooks και το Audible.

Το Κυνηγώντας τους Νεκρούς είναι το πρώτο βιβλίο της σειράς, «ένα σκοτεινό, πολυσύνθετο, αποτρόπαιο ανάγνωσμα» (Financial Times) και –σας προειδοποιούμε– το ξεκίνημα ενός νέου αναγνωστικού εθισμού. Γιατί, μπορεί το ντεμπούτο του Γουίβερ να είναι εκρηκτικό, αλλά «τα βιβλία του γίνονται ολοένα και καλύτερα» (Guardian). Και αυτή είναι μόνο η αρχή…  
 


Λίγα λόγια για την υπόθεση



Πριν από ένα χρόνο, βρέθηκε το πτώμα του Άλεξ Τάουν. 
Πριν από ένα μήνα, η μητέρα του Άλεξ τον είδε στο δρόμο. 
Πριν από μία εβδομάδα, ο Ντέιβιντ Ρέικερ συμφώνησε να ψάξει να τον βρει.
 
Τώρα, εύχεται να μην είχε συμφωνήσει. 

Ο γιος της Μέρι Τάουν, ο Άλεξ, εξαφανίστηκε πριν από έξι χρόνια. Πέντε χρόνια αργότερα εμφανίστηκε και πάλι –ως πτώμα σ’ ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ο ερευνητής εξαφανισμένων προσώπων Ντέιβιντ Ρέικερ δε θέλει να αναλάβει την υπόθεση: είναι ολοφάνερο πως η Μέρι δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το θάνατο του γιου της και προσπαθεί να βρει ελπίδα εκεί που δεν υπάρχει. Έχοντας όμως βιώσει τον πόνο της απώλειας και ο ίδιος, τελικά συμφωνεί να τη βοηθήσει.

Μεγάλο λάθος. 

Γιατί καθώς ψάχνει όλο και πιο βαθιά, ανακαλύπτει ότι η ζωή του Άλεξ δεν ήταν τόσο αθώα όσο πίστευε η μητέρα του. Θαμμένα στο παρελθόν βρίσκονται μυστικά που δεν έπρεπε να βγουν στην επιφάνεια –και σκοτεινοί, επικίνδυνοι άνθρωποι είναι έτοιμοι ακόμα και να σκοτώσουν για να τα προστατέψουν. 

Σύντομα ο Ρέικερ θα ανακαλύψει ότι υπάρχουν πράγματα πολύ χειρότερα από το θάνατο… 


Πληροφορίες για το βιβλίο



Κυνηγώντας τους Νεκρούς (Chasing the dead) [Υποθέσεις Εξαφανισμένων Προσώπων #1] του Tim Weaver

Μετάφραση: Βαγγέλης Γιαννίσης
   
Τιμή: 9,90€ ● Σελίδες: 368 ● ΙSBN:  978-960-507-134-9 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου