Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Προαναγγελία Εγκλήματος: Το 6ο βιβλίο του μνημειώδους ήρωα της σύγχρονης αστυνομικής λογοτεχνίας, Τζακ Ρίτσερ, σε νέα έκδοση!


Τα βιβλία του έχουν εκδοθεί σε ενενήντα εφτά χώρες και σαράντα δύο γλώσσες, και ξεπερνούν συνολικά σε πωλήσεις τα εκατό εκατομμύρια αντίτυπα! Μπορεί για όλους εσάς που γνωρίζετε τον Lee Child και το έργο του, τα παραπάνω στοιχεία να μην αποτελούν έκπληξη, ωστόσο είναι πολλοί ακόμα οι Έλληνες αναγνώστες που δεν είχαν την ευκαιρία να διαβάσουν τα βιβλία του από την αρχή και η επανέκδοση όλων των πρώτων βιβλίων με ήρωα τον Τζακ Ρίτσερ συνεχίζεται με την 6η περιπέτεια του εμβληματικού ήρωα, Προαναγγελία Εγκλήματος.

Τα βιβλία με ήρωα τον Τζακ Ρίτσερ διαβάζονται άνετα με όποια σειρά θέλετε, αλλά αν σκοπεύετε να τα ξεκινήσετε από την αρχή, αυτά είναι τα πρώτα πέντε: Κλοιός Θανάτου, Τελική Αναμέτρηση, Θανάσιμη Παγίδα, Βασικός Ύποπτος, Η Ηχώ του Μίσους. Οι επανεκδόσεις για φέτος θα ολοκληρωθούν με το Ένας Θάνατος δεν είναι Αρκετός (7ο βιβλίο, στις 22 Μαρτίου), ενώ η ολοκαίνουργια περιπέτεια του Τζακ Ρίτσερ Νυχτερινό Σχολείο θα κυκλοφορήσει στις 3 Μαΐου.



Λίγα λόγια για την υπόθεση



Ο Τζακ Ρίτσερ δεν έχει ταυτότητα, δεν έχει μόνιμη κατοικία, δε δίνει σε κανέναν λογαριασμό για τις κινήσεις του. Αλλά τώρα μια γυναίκα από το παρελθόν του έρχεται να του ζητήσει μια χάρη:
Να προσπαθήσει να δολοφονήσει τον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ...

Η Φρόλιτς, υπεύθυνη για την ασφάλεια του Αντιπροέδρου, θέλει να ελέγξει αν η ασπίδα προστασίας που έχει δημιουργήσει είναι όντως αποτελεσματική. Και ο Ρίτσερ είναι ακριβώς ο άνθρωπος που χρειάζεται: ικανός, πανούργος και σκληρός σαν ατσάλι. Αν αυτός δεν καταφέρει να σπάσει τον κλοιό, τότε δε θα μπορέσει κανένας.

Αυτό που δεν του λέει –αλλά ο Τζακ ανακαλύπτει σύντομα μόνος του– είναι πως ο Αντιπρόεδρος κινδυνεύει ήδη. Το ένα μετά το άλλο φτάνουν στον Λευκό Οίκο απειλητικά γράμματα που «προαναγγέλλουν» τη δολοφονία του.

Κάποιοι έχουν αποφασίσει να τον βγάλουν από τη μέση. Τον παρακολουθούν ήδη μέσα από το στόχαστρο. Και ανά πάσα στιγμή μπορεί να πατήσουν τη σκανδάλη. Είναι επικίνδυνοι. Αδίστακτοι. Έχουν σταθμίσει κάθε λεπτομέρεια. Αλλά δεν έχουν υπολογίσει τον Ρίτσερ. Τον μόνο άνθρωπο που σκέφτεται πιο γρήγορα από αυτούς κι έχει τα κότσια να τους κυνηγήσει μέχρι τέλους…  



«Εκπληκτικό, γεμάτο μοναδικές λεπτομέρειες για την ασφάλεια των υψηλών προσώπων και μ'ένα μυστήριο που θα μπερδέψει ακόμα και τους πιο οξυδερκείς... Η ένταση γίνεται βασανιστική, όσο ο Ρίτσερ ζυγώνει τη λεία του...»
Booklist

«Ασταμάτητη κλιμάκωση της έντασης, κοφτερή ματιά στα βρόμικα παιχνίδια της πολιτικής, προσεγμένος χειρισμός των σχέσεων των χαρακτήρων...»
Publishers Weekly      



Πληροφορίες για το βιβλίο



ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ (Without Fail) του Lee Child
2η Έκδοση
Μετάφραση: Αλέξης Καλοφωλιάς

Τιμή: € 9,90 ● Σελίδες: 432 ● ΙSBN:  978-960-450-805-1






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου