Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Άγριο Φιλί: Το 2ο βιβλίο της Νο1 σειράς «Οι Άρχοντες του Κάτω Κόσμου» σε νέα έκδοση!


Το συναρπαστικό ταξίδι στον «Κάτω Κόσμο» ξεκίνησε με την Άγρια Νύχτα και τώρα συνεχίζεται με το Άγριο Φιλί. Η υπέροχη συγγραφέας των bestseller των New York Times και της USA Today, Τζίνα Σογουόλτερ, αυτή τη φορά μας καλεί να γνωρίσουμε τον Λούσιεν, ενώ στις 5 Απριλίου έρχεται το τρίτο βιβλίο της σειράς, Άγρια Απόλαυση και η ιστορία του Ρέγιες.

Μπείτε κι εσείς στον σκοτεινό σαγηνευτικό κόσμο της Σογουόλτερ, εκεί όπου τα όρια ανάμεσα στο καλό και στο κακό είναι δυσδιάκριτα και η πραγματική αγάπη γνωρίζει την πιο μεγάλη δοκιμασία…



Λίγα λόγια για την υπόθεση



– ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΥ –
Δώδεκα αθάνατοι πολεμιστές, μια αρχαία κατάρα, ένας σκοτεινός αισθησιακός κόσμος…


Βιβλίο 2  

ΣΑΓΗΝΕΨΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ... 
ΑΛΛΑ ΔΕ ΒΡΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΗΣ. 
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.

Μολονότι έχει ζήσει αιώνες ολόκληρους, η Άνια, θεά της Αναρχίας, δεν έχει νιώσει ποτέ της ηδονή. Ώσπου γνωρίζει τον Λούσιεν, την ενσάρκωση του Θανάτου –έναν πολεμιστή καταδικασμένο να μεταφέρει ψυχές στον άλλο κόσμο. Την ελκύει όσο κανείς μέχρι τώρα. Και η Άνια θα ρισκάρει τα πάντα για να τον κάνει δικό της.

Αλλά όταν οι ανελέητοι θεοί προστάζουν τον Άρχοντα του Κάτω Κόσμου να πάρει την ψυχή της ίδιας της αγαπημένης του, η ανεξέλεγκτη έλξη ανάμεσά τους γίνεται πηγή αγωνίας. Τώρα πρέπει να νικήσουν τις πανίσχυρες δυνάμεις που τους κυβερνούν, πριν η δίψα που νιώθουν ο ένας για τον άλλο απαιτήσει μια θυσία αγάπης πέρα από κάθε φαντασία...

Συγγραφέας πολλών best seller των New York Times, η Τζίνα Σογουόλτερ υπογράφει την εκπληκτική σειρά Οι Άρχοντες του Κάτω Κόσμου, που ενθουσίασε το αναγνωστικό κοινό στην Ευρώπη και την Αμερική.


Πληροφορίες για το βιβλίο



Άγριο Φιλί (The Darkest Kiss) της Gena Showalter

Μετάφραση: Σαμάνθα Κωνσταντέα

Σελίδες: 368 ● Τιμή: €9,90 ● ΙSBN:  978 960 620 769 3  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου