Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Άρλεκιν Plus: Περισσότερος έρωτας, περισσότερο πάθος… "Αδιέξοδοι Έρωτες"


Τα Άρλεκιν πηγαίνουν (και) στο βιβλιοπωλείο!

Τα Άρλεκιν είναι αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας εκατομμυρίων αναγνωστών σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ στην Ελλάδα συμπληρώνουν φέτος 40 ολόκληρα χρόνια  επιτυχημένης κυκλοφορίας. Με ιστορίες ευαίσθητες, τρυφερές, σέξι, γνήσια ρομαντικές, τα Άρλεκιν κατάφεραν να κατακτήσουν και το ελληνικό κοινό, ενώ το όνομά τους καθιερώθηκε στο ελληνικό λεξιλόγιο ως ταυτόσημο της ιστορίας αγάπης και του αισθηματικού μυθιστορήματος. 

Από τον Ιούνιο του 1979 που κυκλοφόρησε το πρώτο Άρλεκιν, το Απαγορευμένος Παράδεισος της Ανν Μάθερ, μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει στα ελληνικά περισσότεροι από 9.000 τίτλοι και έχουν πουληθεί περισσότερα από 51 εκατομμύρια αντίτυπα: Άρλεκιν που αν τα άπλωνε κανείς το ένα πίσω από το άλλο θα ξεπερνούσαν σε μήκος τα 8.500 χιλιόμετρα –θα μπορούσαν, δηλαδή, να φτάσουν από την Αθήνα μέχρι το Σικάγο των ΗΠΑ ή τη Σαγκάη της Κίνας!

Το ταξίδι, όμως, δεν σταματάει εδώ. Αντιθέτως, όπως είπαμε, φέτος συμπληρώνονται 40 χρόνια κυκλοφορίας των Άρλεκιν στη χώρα μας και με την ευκαιρία αυτή αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε ένα νέου τύπου βιβλίο, το Άρλεκιν Plus: Σύγχρονες, αλλά και κλασικές, από μακρινές εποχές, ιστορίες που αγαπήθηκαν από το ελληνικό αναγνωστικό κοινό, ιστορίες που κατέκτησαν τις λίστες των bestseller σε Ευρώπη και Αμερική από διακεκριμένες συγγραφείς της ρομαντικής λογοτεχνίας, κυκλοφορούν σε νέα έκδοση. 

Έτσι, ξεφεύγοντας από το μικρό σχήμα και το λεπτό χαρτί, το Άρλεκιν Plus είναι ένα νέου τύπου βιβλίο (μεγαλύτερο μέγεθος, διαφορετικό χαρτί και βιβλιοδεσία –εφάμιλλα με εκείνα της σειράς βιβλίων Silk) που στοχεύει να αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο της ρομαντικής λογοτεχνίας, καθώς για πρώτη φορά θα μπορεί κανείς να βρει το Άρλεκιν, εκτός από τα περίπτερα (όπου κυκλοφορούν και οι υπόλοιπες σειρές –Χρυσά Άρλεκιν, Χρυσά Άρλεκιν Special, Bianca, Κλασικά, Μεγάλα Κλασικά, Επιλογές), και στα βιβλιοπωλεία.

Το πρώτο Άρλεκιν Plus κυκλοφορεί στις 8 Φεβρουαρίου και πρόκειται για τη μίνι σειρά της Diane Gaston Αδιέξοδοι Έρωτες. Το βιβλίο περιλαμβάνει δύο υπέροχα μυθιστορήματα που διαδραματίζονται στην εποχή της Αντιβασιλείας: «Φιλοδοξία και Αθωότητα» και «Η Χαμένη Κόμισσα».  


Λίγα λόγια για την υπόθεση


Αδιέξοδοι Έρωτες της  Diane Gaston

Αγγλία, αρχές 19ου αιώνα
– Φιλοδοξία και Αθωότητα –

Ο Τζέιμσον Φλιν έχει υψηλούς στόχους και δε θ’ αφήσει τίποτα και κανέναν να τον αποπροσανατολίσει. Ώσπου μια βραδιά στους Κήπους του Βόξχολ, τον μαγεύει το τραγούδι μιας νεαρής γυναίκας, θυμίζοντάς του τον κόσμο που έχει αφήσει πίσω του… Η κρυστάλλινη φωνή της Ρόουζ και η αισθησιακή ομορφιά της έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον όλων εκείνων των άσωτων που κυνηγούν τις απολαύσεις της νύχτας. Ανάμεσά τους είναι και ο εργοδότης του Φλιν, ο μαρκήσιος του Τάνερτον, ο οποίος έχει τη δύναμη να εκτοξεύσει ή να καταστρέψει την καριέρα του –και θέλει τη Ρόουζ για ερωμένη του! Σύντομα ο Φλιν θα πρέπει να αποφασίσει τι είναι πιο σημαντικό για κείνον: η επιτυχία ή ο έρωτας;


– Η Χαμένη Κόμισσα –

Η κρατούμενη στέκεται με τα χέρια δεμένα και ύφος αγέρωχο. Ο Άνταμ, μαρκήσιος του Τάνερτον, νιώθει καταγοητευμένος από αυτή την όμορφη γυναίκα που, παρά την τραγική της θέση, δείχνει αξιοθαύμαστη αξιοπρέπεια. Δεν έχει αναγνωρίσει στο πρόσωπό της την ανέμελη, γεμάτη αισιοδοξία ντεμπιτάντ με την οποία είχε χορέψει πριν χρόνια… Η Μαρλίνα είναι η διαβόητη Χαμένη Κόμισσα –μία φυγάς. Η απροσδόκητη συνάντησή της με τον σαγηνευτικό, ξέγνοιαστο μαρκήσιο των κοριτσίστικων ονείρων της της θυμίζει πως δεν πρέπει να επιτρέψει σε κανέναν να τη βοηθήσει να δραπετεύσει. Γιατί θα είναι σαν να τον καταδικάζει στην ίδια ποινή που περιμένει κι εκείνη: την αγχόνη.

Σελίδες: 432 ●  Τιμή: € 9,90 ●  ΙSBN:  978 960 620 769 7

1 σχόλιο: