Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Φέρε με Πίσω: Εκείνη εξαφανίστηκε. Εκείνος είπε ψέματα. Τα μυστικά τους δε θα μείνουν θαμμένα.


Η συγγραφέας των διεθνών bestsellers Πίσω από Κλειστές Πόρτες και Η Κατάρρευση επιστρέφει με ένα καθηλωτικό μυθιστόρημα αγωνίας, με μια ιστορία με γρήγορη πλοκή και γεμάτη απρόσμενες ανατροπές, που θα σας κόψει την ανάσα! 

Η B. A. Paris, με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια αντίτυπα σε 40 χώρες και με τα βιβλία της να έχουν κατακτήσει τις πιο έγκυρες λίστες των bestseller (New York Times, Sunday Times, Publisher’s Weekly, iBook, Amazon, Kindle bestsellers κ.α.), θεωρείται αυτή τη στιγμή μία από τις σημαντικότερες εκπροσώπους του σύγχρονου ψυχολογικού θρίλερ: ενός είδους που βρίσκεται σε πλήρη άνθηση τα τελευταία χρόνια και το οποίο συνδυάζει την αγωνία και τις ανατροπές σε ιστορίες που θα μπορούσαν να συμβούν σε ανθρώπους της διπλανής πόρτας.

Το Φέρε με Πίσω από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του στις ΗΠΑ και τη Μ. Βρετανία έγινε bestseller στις λίστες των New York Times, των Sunday Times και του Kindle και παγίωσε τη θέση της Paris στην κορυφή των συγγραφέων των ψυχολογικών μυθιστορημάτων αγωνίας.

Είναι γεγονός πως «διανύουμε μια νέα Χρυσή Εποχή στη συγγραφή των θρίλερ, χάρη σε εκπληκτικά βιβλία όπως το Φέρε με πίσω» (Lee Child) και η B. A. Paris είναι αναμφίβολα σήμερα η #1 «εθιστική νέα φωνή στα μυθιστορήματα αγωνίας» (Sophie Hannah). Αν δεν την έχετε ανακαλύψει ακόμη, τώρα ήρθε η ώρα!

Τελευταία νέα: Στις 13 Νοεμβρίου η B.A. Paris θα βρίσκεται στην Αθήνα για την παρουσίαση του Φέρε με Πίσω! Περισσότερες πληροφορίες μέσα στις επόμενες μέρες. 


Λίγα λόγια για την υπόθεση


 
ΕΚΕΙΝΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο Φιν και η Λέιλα είναι νέοι και ερωτευμένοι. Καθώς επιστρέφουν οδικώς από τις διακοπές τους στη Γαλλία, ο Φιν κάνει μια στάση σε ένα υπαίθριο πάρκινγκ και αφήνει τη Λέιλα μόνη στο αυτοκίνητο. Όταν γυρίζει, μερικά λεπτά αργότερα, η Λέιλα έχει εξαφανιστεί χωρίς κανένα ίχνος.

ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ Αυτή είναι η ιστορία που λέει στην αστυνομία ο Φιν. Και είναι η αλήθεια –αλλά όχι όλη η αλήθεια.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΘΑΜΜΕΝΑ Δώδεκα χρόνια αργότερα, ο Φιν έχει ξαναφτιάξει τη ζωή του με την Έλεν, την αδερφή της Λέιλα, όταν δέχεται ένα τηλεφώνημα. Κάποιος έχει δει τη Λέιλα. Είναι όντως εκείνη, όμως, ή κάποιος που προσποιείται ότι είναι η Λέιλα; Και, αν είναι εκείνη, τι θέλει; Και τι συνέβη πραγματικά τη νύχτα της εξαφάνισής της;


ΦΕΡΕ ΜΕ ΠΙΣΩ (Bring Me Back) της B.A. Paris
Μετάφραση: Βεατρίκη Κάντζολα Σαμπατάκου
Τιμή: € 15,50 € ● Σελίδες: 368 ● ΙSBN:  978-960-620-754-9

Κριτικές για το Φέρε με Πίσω



«Διανύουμε μια νέα Χρυσή Εποχή στη συγγραφή των θρίλερ, χάρη σε εκπληκτικά βιβλία όπως το Φέρε με πίσω».
Lee Child

«Μια εθιστική νέα φωνή στα μυθιστορήματα αγωνίας».
Sophie Hannah

«Η Paris χτίζει μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πλοκή, προσθέτοντας μια πινελιά πρωτοτυπίας στην παλιά, γνωστή δυναμική των χαρακτήρων της “καλής και κακής αδερφής”».
The New York Times Book Review

«Η Paris, για άλλη μία φορά, αποδεικνύει το ταλέντο της στα μυθιστορήματα αγωνίας μ’ αυτό το ψυχολογικό θρίλερ που διαβάζεται μονορούφι».
Library Journal

«Ένα εξαιρετικό χιτσκοκικό θρίλερ... Η Paris εξάπτει το ενδιαφέρον του αναγνώστη με ευθύτητα και ειλικρίνεια,  κλιμακώνοντας με μαεστρία την πλοκή της μέχρι την ικανοποιητική κάθαρση του τέλους. Οι λάτρεις των ευφυών ψυχολογικών μυθιστορημάτων αγωνίας θα ανταμειφθούν πλουσιοπάροχα».
Publishers Weekly

«Καθηλωτικό».
Booklist

«Με ανάγκασε να ξαγρυπνήσω για να το τελειώσω!»
Jane Corry

«Υπέροχα ανατριχιαστικό».
Hello

«Ένα βιβλίο με γοργή πλοκή και συγκλονιστική εξέλιξη».
Heat

«Ένα καθηλωτικό ανάγνωσμα με γρήγορο ρυθμό που θα σας κρατήσει σε αγωνία ως την τελευταία σελίδα».
The Sun

«Σου κόβει την ανάσα».
Daily Express

«Ένα θρίλερ που σε κρατάει σε αγωνία ως το τέλος… ένα φινάλε εντελώς αναπάντεχο».
i News

 «Ένα νέο ψυχολογικό θρίλερ με συναρπαστική πλοκή και απρόσμενες ανατροπές που δεν πρέπει με τίποτα να χάσετε»
Bustle

«Η B. A. Paris επιστρέφει με άλλο ένα ψυχολογικό θρίλερ γεμάτο αιφνιδιαστικές ανατροπές».
The Daily Beast

«Η B. A. Paris αποδεικνύει σταθερά την εκπληκτική της ικανότητα συρραφής οποιουδήποτε συνόλου τυχαίων γεγονότων και σκοτεινών ηρώων σε μια πλοκή που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή».
Toronto Star

1 σχόλιο: