Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Φίλα με Καυτά: Το τελευταίο βιβλίο της υπέροχης τριλογίας «Επικίνδυνοι Εραστές»!


Είναι ο τρίτος και ο… καλύτερος. Είναι ένας εκατομμυριούχος που προσπαθεί να φύγει απ’ όλα και απ’ όλους. Ένα κακό παιδί που θέλει να ξεχάσει το παρελθόν του και να απολαύσει την άστατη ζωή του. Μόνο που δεν υπολόγισε μια μικρή λεπτομέρεια…

Μετά τον Τζέις του Έλα πιο Κοντά και τον Μπεκ του Κράτα με Σφιχτά, σας καλούμε να γνωρίσετε τον Γουέστ του Φίλα με Καυτά και να απολαύσετε το τελευταίο βιβλίο της συναρπαστικής τριλογίας της Gena Showalter που λατρέψατε, «Επικίνδυνοι Εραστές».

Σύγχρονα, σέξι, ρομαντικά, ανατρεπτικά –τα βιβλία της τριλογίας που εσείς κάνατε best seller το 2017–  κυκλοφορούν τώρα στα περίπτερα και τα βιβλιοπωλεία. Αναζητήστε τα!    
  

Λίγα λόγια για την υπόθεση


Βιβλίο 3: Η ιστορία του Γουέστ

Ο εκατομμυριούχος δημιουργός βιντεοπαιχνιδιών Λίνκολν Γουέστ έχει σκοτεινό και τραγικό παρελθόν. Ο περιζήτητος εργένης ζει με χρονοδιάγραμμα κι ακολουθεί έναν αυστηρό νόμο –μια σχέση κάθε χρόνο, διάρκειας όχι περισσότερο από δύο μηνών. Προσδοκίες; Καμία. Όταν εγκατέλειψε την πρωτεύουσα για μια μικρή κωμόπολη, ήλπιζε να αποδράσει από τις αναμνήσεις του – ώσπου μια καλλονή με περίσσιο θράσος ανασύρει θαμμένα από χρόνια συναισθήματα.

Ένα μεταμελημένο κορίτσι με ξέφρενο παρελθόν, η Τζέσι Κέι Ντίλον, έχει πάρει απόφαση να ακολουθήσει τον ίσιο δρόμο. Αλλά η έλξη αγάπης-μίσους που υπάρχει ανάμεσα σ’ εκείνη και τον Γουέστ είναι ακατανίκητη. Δεν μπορούν να βρίσκονται ο ένας κοντά στον άλλον χωρίς να βγάλουν τα ρούχα τους. Το τελευταίο που της χρειάζεται είναι να γίνει τo πασατέμπο του για το επόμενο δίμηνο. Άραγε θα κάνει εξαίρεση για χάρη της; Γιατί, όπως όλα τα πρώην κακά κορίτσια, ξέρει ότι οι νόμοι είναι για να καταπατούνται. 


ΦΙΛΑ ΜΕ ΚΑΥΤΑ (Τhe harder you Fall) της Gena Showalter

Τιμή: € 9,90 € ● Σελίδες: 408 ● ΙSBN:  978-960-620-725-9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου