Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Το 12o Θύμα: Η νέα περιπέτεια της Γυναικείας Λέσχης Φόνων - Καθηλωτική!


Η Γυναικεία Λέσχη Φόνων, είναι μια από της δημοφιλέστερες σειρές αστυνομικών μυθιστορημάτων στον κόσμο αυτή τη στιγμή και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι κάθε νέο βιβλίο εκτοξεύεται στο Νο 1 της λίστας bestseller των New York Times. 

Η νέα περιπέτεια της επιτυχημένης αυτής σειράς του Νο1 συγγραφέα σε πωλήσεις στον κόσμο Τζέιμς Πάτερσον και της Μαξίν Παέτρο, είναι Το 12ο Θύμα και θα καθηλώσει κάθε λάτρη της καλής αστυνομικής περιπέτειας. Πρόκειται για «ένα βιβλίο που πρέπει να διαβάσετε. Θα το βρείτε συναρπαστικό και συγκινητικό από την αρχή μέχρι το τέλος και, ναι, ακόμη παραπέρα» (BookReporter.com).



Λίγα λόγια για την υπόθεση


ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ
Η Λίνζι Μπόξερ γεννάει το μωρό της! Όμως, πριν προλάβει να χαρεί τη νεογέννητη κόρη της, αναγκάζεται να επιστρέψει στη δουλειά, καθώς το Τμήμα Ανθρωποκτονιών κατακλύζεται από επείγουσες υποθέσεις. Ένας εκκεντρικός καθηγητής Αγγλικής Λογοτεχνίας βλέπει στα όνειρά του να διαπράττονται δολοφονίες, τις οποίες περιγράφει στην αστυνομία με κάθε λεπτομέρεια. Κανείς δεν τον πιστεύει, μέχρι τη στιγμή που τα όνειρά του αρχίζουν να βγαίνουν αληθινά.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ
Μια σχεδιάστρια μόδας δολοφονείται μέσα στο αυτοκίνητό της. Βασικός ύποπτος είναι ο φίλος της, αστέρας της ομάδας φούτμπολ Σαν Φρανσίσκο Φορτινάινερς. Η υπόθεση φαίνεται να μην κρύβει μεγάλες εκπλήξεις, μέχρι τη στιγμή που το πτώμα εξαφανίζεται από το νεκροτομείο.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ
Ένας καταδικασμένος κατά συρροή δολοφόνος συνέρχεται από το κώμα στο οποίο βρισκόταν επί δύο χρόνια και υποστηρίζει ότι θα αποκαλύψει τις θέσεις όπου έχει θάψει τα θύματά του. Και ξαφνικά η Λίνζι έρχεται αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο της πιο συγκλονιστικής απώλειας της ζωής της…

Η Γυναικεία Λέσχη Φόνων επιστρέφει με ένα μυθιστόρημα που θα σας καθηλώσει!


Mετάφραση: Χ. Ν. Αλεξίου 
Σελίδες: 416
Τιμή:  € 7,70
ΙSBN:  978 960 507 109 7    ΚΩΔ. ΒΙΒΛΙΟΥ: 01041109


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου