Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Λευκός Τρόμος: Ένα από τα πιο δυνατά θρίλερ του σπουδαίου Ken Follett σε νέα έκδοση!


Κάποιοι τον γνωρίσατε μέσα από τη συγκλονιστική τριλογία του -και παγκόσμια επιτυχία- Αιώνας. Κάποιοι άλλοι τον λατρέψατε μέσα από ένα από τα γοητευτικότερα και πιο πολυδιαβασμένα μυθιστορήματα της εποχής μας, το Οι Στυλοβάτες της Γης.

Υπάρχουν, όμως, και κάποια βιβλία του που έχουν εξαντληθεί εδώ και αρκετά χρόνια και τα οποία πολλοί φανατικοί θαυμαστές του τα ψάχνουν μανιωδώς.  Ένα τέτοιο βιβλίο είναι το Λευκός Τρόμος του Κεν Φόλετ.

Οι Εκδόσεις BELL, μετά από απαίτηση πολλών θαυμαστών του Νο1 best selling συγγραφέα Κεν Φόλετ, παρουσιάζουν σε νέα έκδοση ένα από τα πιο δυνατά θρίλερ του: «ένα καταιγιστικό μυθιστόρημα, από έναν έμπειρο δεξιοτέχνη της αγωνίας» (Daily Mail), «ένα τρομακτικό έργο που υποδεικνύει ότι κανείς δεν είναι απόλυτα ασφαλής…» (Amazon.com), το Λευκός Τρόμος.

Μια μοναδική ευκαιρία για να ανακαλύψουν οι νέοι αναγνώστες τον μεγάλο αυτό συγγραφέα και να προσθέσουν στη συλλογή τους οι φανατικοί του θαυμαστές ένα δυσεύρετο, έως τώρα, συναρπαστικό μυθιστόρημα.  


Λίγα λόγια για την υπόθεση

Είναι παραμονή Χριστουγέννων, κι ενώ μια σφοδρή χιονοθύελλα κατεβαίνει από το βορρά, ο Στάνλεϊ Όξενφορντ βρίσκεται για τις γιορτές στο απομονωμένο σπίτι του στο βουνό. Ο Στάνλεϊ έχει βασίσει τα πάντα στο νέο φάρμακο που αναπτύσσει η εταιρεία του, η Όξενφορντ Μέντικαλ, κατά ενός φονικού ιού. Ωστόσο, υπάρχουν κι άλλοι που ποντάρουν πολλά στην επιτυχία του: Τα παιδιά του, που θέλουν για λογαριασμό τους τα κέρδη που θα αποφέρει το φάρμακο. Η Τόνι Γκάγιο, η υπεύθυνη ασφαλείας της εταιρείας, που έχει ορκιστεί να προστατέψει πάση θυσία τα μυστικά της Όξενφορντ και τον ίδιο τον Στάνλεϊ. Ένας αριβίστας ρεπόρτερ, αποφασισμένος να βγάλει την ιστορία στον αέρα. Και τρεις βίαιοι κακοποιοί, που ένας μυστηριώδης πελάτης τους έχει αναθέσει να κλέψουν τη φόρμουλα του φαρμάκου.

Εχθροί και σύμμαχοι εγκλωβίζονται από τη θύελλα στο σπίτι. Εκεί, μέσα στην παγωμένη ερημιά, η ατμόσφαιρα αναφλέγεται από βουβό μίσος, δυσπιστία, αντιζηλίες και σκοτεινά μυστικά. Και καθώς τους τυλίγει από παντού το κάτασπρο σάβανο του χιονιού, η αγωνία, η αβεβαιότητα και ο τρόμος κορυφώνονται… 

 
Τη μετάφραση έχει κάνει ο Νίκος Σπυριδάκης.  
Τον σχεδιασμό εξωφύλλου ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Σελίδες: 480
Τιμή: € 7,40
ΙSBN: 978 960 450 840 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου