Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Τα Ευαγγέλια της Κολάσεως στην Αθήνα – Φωτογραφίες από την παρουσίαση



Την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015 οι Εκδόσεις BELL υποδέχθηκαν το πολυαναμενόμενο μυθιστόρημα του Clive Barker Τα Ευαγγέλια της Κολάσεως στην Αθήνα.

Η παρουσίαση του βιβλίου πραγματοποιήθηκε στο Café στον Κήπο του Νομισματικού Μουσείου, το οποίο γέμισε από φίλους αναγνώστες των BELL και του Clive Barker, ενώ για τα «Ευαγγέλια» και τον ίδιο τον Barker μίλησαν ο συγγραφέας και μεταφραστής κ. Βασίλης Μπαμπούρης και η διευθύντρια του εκδοτικού τμήματος των Εκδόσεων BELL κ. Βάννα Κατσαρού.

Το κοινό είχε την ευκαιρία να μάθει ορισμένες άγνωστες πτυχές του πολύπλευρου ταλέντου του Clive Barker, ενώ καθηλωτική ήταν και η ανάγνωση ορισμένων αποσπασμάτων από Τα Ευαγγέλια της Κολάσεως από τον ηθοποιό Μάνο Πετούση.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε προπώληση του βιβλίου (το οποίο έχει κυκλοφορήσει παντού από τις 12 Ιουνίου) με δώρο μια μοναδική συλλεκτική αφίσα με το έργο του Clive Barker «Pinhead», το οποίο παραχωρήθηκε από τον ίδιο αποκλειστικά για τους φίλους που αγόρασαν το βιβλίο την ημέρα εκείνη.  

Για εσάς που δεν μπορέσατε να βρεθείτε στο Café στον Κήπο του Νομισματικού Μουσείου, έχουμε συγκεντρώσει μερικές φωτογραφίες από την βραδιά. Enjoy!

Η βραδιά είχε και... καρφιά. Πίνχεντ είναι αυτός ;-) 
Η προπώληση άρχισε!
"Τα Ευαγγέλια της Κολάσεως" και η συλλεκτική αφίσα
"Δίψα" για Clive Barker



Και η παρουσίαση ξεκινάει

Μάνος Πετούσης, Βασίλης Μπαμπούρης και Βάννα Κατσαρού  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου