Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

The Bazaar of Bad Dreams: Η νέα Συλλογή διηγημάτων από τον Stephen King


Η κυκλοφορία της νέας συλλογής, που θα περιλαμβάνει συνολικά 20 διηγήματα, του Stephen King ανακοινώθηκε στις ΗΠΑ για τις 3 Νοεμβρίου 2015. Το βιβλίο θα περιέχει νέα αλλά και ήδη δημοσιευμένα (σε περιοδικά) διηγήματα, ενώ μπροστά από κάθε ιστορία θα υπάρχει και μια εισαγωγή του συγγραφέα, όπου θα παραθέτει «αυτοβιογραφικά σχόλια για το πότε, γιατί και πώς κατέληξε να την γράψει».

Η ανακοίνωση της νέας αυτής συλλογής διηγημάτων του King (θα λέγεται The Bazaar of Bad Dreams) έτυχε θερμής υποδοχής από φανατικούς θαυμαστές του «βασιλιά» σ’ ολόκληρο τον κόσμο, καθώς μέσα από τις εισαγωγές των διηγημάτων θα μπορέσουν να αντλήσουν πολλές –άγνωστες έως τώρα – αυτοβιογραφικές πληροφορίες, καθώς και συμβουλές και tips για την συγγραφή.

Υπενθυμίζουμε ότι η συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας Ο κύριος Μερσέντες λέγεται Finders Keepers και θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ τον Ιούνιο. Η υπόθεση του Finders Keepers θα θυμίσει σε πολλούς την μεγάλη επιτυχία του διάσημου συγγραφέα Μίζερι, καθώς είναι η ιστορία ενός φανατικού αναγνώστη που θέλει να πάρει εκδίκηση από έναν διάσημο συγγραφέα που σταμάτησε να γράφει για τον αγαπημένο του ήρωα.

Όπως καταλαβαίνετε, είναι πολλές ακόμη οι εκπλήξεις που μας επιφυλάσσει ο Stephen King. Και μην ξεχνάτε το επόμενο ραντεβού σας με τον «βασιλιά» στις Εκδόσεις BELL: Η Αναβίωση (Revival) έρχεται στις 8 Μαϊου!     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου