Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Δώρα και εκπλήξεις από τις Εκδόσεις BELL στο Horrorant Film Festival ‘FRIGHT NIGHTS’ 2015



Ετοιμαστείτε. Αυτόν τον Μάρτιο, τρόμος θα καλύψει την Αθήνα για μια ολόκληρη εβδομάδα… Μην τρέξετε να κρυφτείτε στα υπόγεια. Αντίθετα, αυτός ο τρόμος σας θέλει έξω από το σπίτι!

Για την ακρίβεια, από την Πέμπτη, 12, μέχρι και την Τετάρτη 18 Μαρτίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στις δύο αίθουσες του κινηματογράφου ΑΘΗΝΑΙΟΝ (Βασ. Σοφίας 124) όπου πραγματοποιείται το 2ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ ταινιών τρόμου - το Horrorant Film Festival ‘FRIGHT NIGHTS’ 2015!

Ταινίες τρομακτικές, ανατριχιαστικές, μυστήριες, αγωνιώδεις, αλλά και αστείες θα προβάλλονται καθημερινά από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ στο πλαίσιο ενός κινηματογραφικού φεστιβάλ που όμοιό του δεν έχετε παρακολουθήσει ποτέ ξανά στην Ελλάδα.

Και βέβαια, οι Εκδόσεις BELL θα είναι εκεί!

Ο εκδοτικός οίκος που εδώ και πάνω από 30 χρόνια προσφέρει στο ελληνικό αναγνωστικό κοινό τις μεγαλύτερες διεθνείς συγγραφικές επιτυχίες στον χώρο της μυθιστοριογραφίας του τρόμου, της αγωνίας, του μυστηρίου, της φαντασίας, της περιπέτειας (και όχι μόνο) είναι χορηγός του Horrorant Film Festival ‘FRIGHT NIGHTS’ και Επίσημος Χορηγός του Βραβείου Πρωτότυπου Σεναρίου.

Οι Εκδόσεις BELL θα προσφέρουν καθημερινά μερικούς από τους πιο HOT τίτλους των βιβλίων της στο κοινό του Φεστιβάλ [τα βιβλία-δώρα θα κληρώνονται στους τυχερούς από τους αριθμούς των εισιτηρίων τους], ενώ από την Τρίτη 10, μέχρι και τη Δευτέρα 16 Μαρτίου θα πραγματοποιούνται διαγωνισμοί από τη σελίδα Facebook των εκδόσεων με έπαθλο Διπλά 1 Day Passes για 3 τυχερούς/τυχερές κάθε μέρα.

Τέλος, καθ’ όλη τη διάρκεια των ‘FRIGHT NIGHTS’ 2015, οι  Εκδόσεις BELL θα βρίσκονται στο χώρο του κινηματογράφου με ειδικό stand όπου θα πωλούνται αγαπημένα βιβλία γνωστών συγγραφέων όπως οι Stephen King, Dean Koontz, Clive Barker, Richard Montanari κ.α.  

Horrorant Film Festival ‘FRIGHT NIGHTS’ 2015: Ποτέ ξανά πριν ο τρόμος δεν ήταν τόσο απολαυστικός!



2 σχόλια: