Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Κόκκινη 1-2-3: Οι πιο τρομακτικές ιστορίες γράφονται με αίμα!



Ο εξαιρετικός Τζον Κάτζενμπαχ, ένας «συγγραφέας λεπτών αποχρώσεων και βάναυσης σκληρότητας», όπως τον έχουν περιγράψει χαρακτηριστικά οι New York Times, επιστρέφει με ένα «ανελέητα ανατριχιαστικό» (USA Today) μυθιστόρημα που δε θα μπορείτε να το αφήσετε από τα χέρια σας!

Στο Κόκκινη 1 – 2 – 3, ο Κάτζενμπαχ μας παρουσιάζει μια πρωτότυπη σύγχρονη εκδοχή της ιστορίας της Kοκκινοσκουφίτσας, όπου τον ρόλο του Κακού Λύκου έχει ένας ψυχοπαθής δολοφόνος ο οποίος στοχεύει όχι σε μία, αλλά σε τρεις ανύποπτες γυναίκες με… κόκκινα μαλλιά. 

Ανατρεπτική, έξυπνη κινηματογραφική αφήγηση σε «ένα πρώτης τάξεως θρίλερ» (Huntington News) από έναν συγγραφέα «που κατανοεί το εγκληματικό μυαλό όσο λίγοι» (People). Μετά από αυτή την εμπειρία, θα δείτε τα παραμύθια αλλιώς…           


Λίγα λόγια για την υπόθεση

«Δεν με ξέρετε, όμως εγώ σας ξέρω. Είστε τρεις. Έχω αποφασίσει να σας ονομάσω: Κόκκινη Ένα. Κόκκινη Δύο. Κόκκινη Τρία. Ξέρω ότι κάθε μία από σας έχει χαθεί στο δάσος. Και ακριβώς όπως συνέβη σε εκείνο το μικρό κορίτσι στο παραμύθι, έτσι και εσείς έχετε επιλεγεί για να πεθάνετε».  

Η Κάρεν, η Σάρα και η Τζόρνταν, είναι τρεις γυναίκες άγνωστες μεταξύ τους, με διαφορετική ηλικία, διαφορετικό επάγγελμα, που ζουν απολύτως διαφορετικές ζωές. Δεν έχουν τίποτα κοινό παρά μόνο το χρώμα των μαλλιών τους: κόκκινο.  Για τον άνδρα που παρακολουθεί στενά κάθε τους κίνηση εδώ και μήνες, αυτό είναι αρκετό.

Ο Κακός Λύκος, όπως υπογράφει το γράμμα, γνωρίζει τα πάντα για τις ίδιες και τις ζωές τους και απλά περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να ολοκληρώσει το σχέδιό του. Οι τρεις γυναίκες με τρόμο νιώθουν το θανάσιμο κλοιό να κλείνει ασφυκτικά γύρω τους. Η μοναδική τους ελπίδα για επιβίωση είναι να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να τον βρουν πρώτες –πριν εκείνος καταφέρει να δώσει το τέλος που έχει σχεδιάσει στις ιστορίες τους…


Τη μετάφραση έχει κάνει η Μαρία-Ρόζα Τραϊκόγλου
Τον σχεδιασμό εξωφύλλου ο Άγγελος Αναστασιάδης

Σελίδες:  432
Τιμή:  €   7,70
ΙSBN:  978 960 507 071 7





Kυκλοφόρησε σε όλα τα περίπτερα και τα βιβλιοπωλεία στις 20 Οκτωβρίου 2014





Για online αγορές πατήστε εδώ:
http://www.bell.gr/bookdetails/10/2627/%CE%9A%CF%8C%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%201-2-3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου