Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Κοσμοσυρροή στην αποκριάτικη γιορτή των «Γλυκοζαχαρούληδων» στο River West (ΦΩΤΟ)



Κατακλύστηκε από κόσμο το εμπορικό κέντρο RIVER WEST το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014, όπου η συγγραφέας Τζένη Παπαδημάτου και η θεατρική ομάδα της Universe παρουσίασαν θεατροποιημένες σκηνές από το παραμύθι  «ΓΛΥΚΟΖΑΧΑΡΟΥΛΗΔΕΣ - το πνεύμα των γενεθλίων» των εκδόσεων BELL, σε μουσική Διονύση Σχοινά και χορογραφίες Μαρίας Ιωαννίδου.

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, που ενισχύθηκε από τα υπέροχα σκηνικά και κοστούμια και από τα καταπληκτικά τραγούδια της παράστασης, τα παιδιά, ντυμένα αποκριάτικα, ταυτίστηκαν με τους ήρωες, τραγούδησαν και χόρεψαν μαζί με τους ηθοποιούς και χειροκρότησαν τους «Γλυκοζαχαρούληδες» που έγιναν οι πιο αγαπημένοι φίλοι τους.








Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι γνωστοί καλλιτέχνες: Διονύσης Σχοινάς, Καίτη Γαρμπή, Μάρκος Σεφερλής, Θάλεια Προκοπίου, Αρετή Ζαχαριάδου, Μαρία Ιωαννίδου, Ναυσικά Πύρρου και η εικονογράφος του βιβλίου Εβίτα Μεταξάτου που έχουν συμμετάσχει ως συντελεστές στη δημιουργία του CD του θεατρικού μιούζικαλ, το οποίο εμπεριέχεται στο βιβλίο.


Γονείς και παιδιά ενθουσιάστηκαν βλέποντας τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες να παρακολουθούν την παράσταση, αγκαλιάστηκαν μαζί τους, φωτογραφήθηκαν και πήραν πολλά αυτόγραφα!

Επειδή οι «Γλυκοζαχαρούληδες το πνεύμα των γενεθλίων» είναι το βιβλίο που υμνεί την γιορτή των γενεθλίων τίμησε στην εκδήλωση αυτή τον νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν οι εκδόσεις BELL κάθε μήνα για τα παιδιά και έτσι ο μικρός Λευτέρης έσβησε τα κεράκια του επί σκηνής και δέχτηκε εκατοντάδες ευχές από τους μικρούς θεατές!!!




 


1 σχόλιο: