Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

EROS Pride: ΛΟΑΤΚΙ+ αισθηματική λογοτεχνία που απευθύνεται σε όλους

 


Η πρώτη ελληνική σειρά αισθηματικών μυθιστορημάτων με ΛΟΑΤΚΙ+ θεματολογία είναι γεγονός και λέγεται EROS Pride. Το πρώτο βιβλίο της σειράς κυκλοφορεί στις 14 Φεβρουαρίου 2024 και πρόκειται για το μυθιστόρημα του Γιώργου Αγγελίδη Α’ στον έρωτα.

Πώς μπορείς να ξεπεράσεις τα εμπόδια που βάζει στη ζωή και στα θέλω σου μια συντηρητική κοινωνία; Πόσο εύκολο και, τελικά, πόσο απελευθερωτικό είναι να αποδεχθείς τον πραγματικό εαυτό σου; Ο Γιώργος Αγγελίδης μάς ανοίγει ένα παράθυρο στο μυαλό δύο εφήβων που ανακαλύπτουν ποιοι πραγματικά είναι και μας καλεί να απολαύσουμε μια τρυφερή, ρομαντική και ταυτόχρονα συγκινητική ιστορία ενηλικίωσης. 

Η Χαρλένικ Ελλάς (Εκδόσεις BELL, SILK και Άρλεκιν) φιλοδοξεί να εκδώσει στη σειρά EROS Pride αξιόλογα μυθιστορήματα συμπεριληπτικής, queer αισθηματικής λογοτεχνίας Ελλήνων συγγραφέων, που θα διαβαστούν από πολλούς. 


Λίγα λόγια για το βιβλίο Α' στον έρωτα


Ο Ορέστης είναι ερωτευμένος με τον Σπύρο από τη μέρα που τον γνώρισε. Υπάρχουν μονάχα δύο προβλήματα: είναι ο αδερφός του κολλητού του και είναι στρέιτ, περιτριγυρισμένος διαρκώς από κοπέλες. Ξεκινώντας τη Β’ λυκείου, ο Ορέστης αποφασίζει να ξεπεράσει τις πληγές του παρελθόντος, μα και αυτόν τον ατελέσφορο έρωτα. Έτσι, ανοίγει μια από εκείνες τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν όλοι, με την ελπίδα να γνωρίσει την αγάπη. Αυτό που δεν περιμένει ποτέ είναι πως εκεί θα γνωρίσει τον BlackVelvet –και σε μια απρόσμενη τροπή της μοίρας θα συνειδητοποιήσει πως δεν είναι άλλος απ’ τον Σπύρο! 

Ο έρωτάς τους αρχίζει να δυναμώνει διαδικτυακά, υπό την προστασία της ανωνυμίας, όμως τι θα συμβεί όταν κληθούν και δύο να αντιμετωπίσουν την αλήθεια; 

 

Μια τρυφερή ιστορία αγάπης, ενηλικίωσης και αποδοχής του αληθινού μας εαυτού.


Το βιβλίο κυκλοφορεί: 

➔ στα περίπτερα της Αττικής και της Θεσσαλονίκης από 14/2/24 έως 13/3/24

➔ στα περίπτερα της υπόλοιπης Ελλάδας από 19/3/24 έως 2/5/24

➔ στο βιβλιοπωλείο BELL books (Εμμ. Μπενάκη 22, Αθήνα) από τις 14/2/24

➔ στo online κατάστημά μας για αποστολές σε Ελλάδα και εξωτερικό από τις 14/2/24


  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου