Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Εκδοτικό πρόγραμμα Α’ εξαμήνου του 2024: Αυτά είναι τα βιβλία που περιμένουμε!

 


Αυτά είναι τα μυθιστορήματα που έρχονται μέχρι τις αρχές του Ιουνίου από τις εκδόσεις BELL και SILK: 


Αστυνομικά/θρίλερ/Ψυχολογικά θρίλερ/Τρόμου

Η χρονιά ξεκίνησε εκδοτικά στις 12 Ιανουαρίου με το πιο σκοτεινό, το πιο ακραίο, το πιο προσωπικό μυθιστόρημα που έχει γράψει μέχρι σήμερα ο #1 συγγραφέας αστυνομικών θρίλερ Chris Carter. Ο ντετέκτιβ Ρόμπερτ Χάντερ έρχεται αντιμέτωπος με ένα ημερολόγιο Γραμμένο με Αίμα. Γιατί το ημερολόγιο αυτό ανήκει σε έναν πανέξυπνο σίριαλ κίλερ που είναι αποφασισμένος να γράψει το δικό του τέλος σ’ αυτή την ιστορία –και σίγουρα δεν αγαπάει τα happy end… Ένα ημερολόγιο που αν το διαβάσεις, θα πρέπει να πεθάνεις. 

Στις 2 Φεβρουαρίου επιστρέφει η πράκτορας του FBI Άτλι Πάιν, η οποία αναζητά εδώ και χρόνια την αδελφή της, τη Μέρσι. Η ένταση αυτής της βασανιστικής και ψυχοφθόρας έρευνας φτάνει σε εκρηκτικό σημείο στο νέο συναρπαστικό θρίλερ του David Baldacci με τίτλο Έλεος

Στις 2 Φεβρουαρίου κυκλοφορεί και το Ντόνατ του John Killian. Ένα ιδιαίτερο θρίλερ με πρωταγωνίστρια ένα δεκαεξάχρονο κορίτσι που ζει στους δρόμους μιας πόλης. Εκεί θα γνωρίσει τον Ντόνατ,  τον αμίλητο γίγαντα που θα σκοτώσει όποιον την πλησιάσει για να την προστατέψει. Και, όταν οι πάντες θα αρχίσουν να τους κυνηγούν, οι δυο τους θα γίνουν ένα αχώριστο ζευγάρι δολοφόνων.

Στις 16 Φεβρουαρίου κυκλοφορεί το νέο θρίλερ φαντασίας του Μάριου Δημητριάδη Αποκυήματα. Οι ήρωες των διηγημάτων ενός διάσημου συγγραφέα παίρνουν σάρκα και οστά κι εκείνος πρέπει να ανακαλύψει τι θέλουν από τον ίδιο –πριν να είναι πολύ αργά. 

Στις 8 Μαρτίου κυκλοφορεί το νέο βιβλίο του Tim Weaver, Fall from Grace (το πέμπτο της σειράς μυστηρίου Υποθέσεις Εξαφανισμένων Προσώπων), ενώ στις 19 Απριλίου έρχεται Η Χώρα των Χαμένων Πραγμάτων του John Connolly, που είναι η συνέχεια του Βιβλίου των Χαμένων Πραγμάτων (δείτε παρακάτω στις επανεκδόσεις). 

Στις 5 Απριλίου η νέα περιπέτεια του Τζακ Ρίτσερ, Καλύτερα Νεκρός, με την υπογραφή των Lee Child και Andrew Child, ενώ στις 19 Απριλίου το θρίλερ μυστηρίου Προσωπικότητα του Άντυ Παπαδημητρίου: μια σκοτεινή ιστορία εκδίκησης, γεμάτη μυστικά και παιδικά τραύματα που καθορίζουν την αναπάντεχη πορεία της ζωής των ανθρώπων.

Στις 10 Μαΐου υποδεχόμαστε στα BELL Best Seller τη νέα σκοτεινή σειρά αστυνομικών θρίλερ του David Fennell, με πρωταγωνιστές τους ντετέκτιβ Γκρέις Άρτσερ και Χάρι Κουίν. Στο πρώτο βιβλίο με τίτλο Η Τέχνη του Θανάτου, ένας σίριαλ κίλερ γεμίζει τους δρόμους του Λονδίνου με μακάβρια «έργα τέχνης»… 

Στις 24 Μαΐου κυκλοφορεί το νέο βιβλίο του Αλέξη Μοστριού Χαρτί και Μέταλλο, ένα γρήγορο και έξυπνο crime μυθιστόρημα, που κινείται ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ιταλία, ενώ την ίδια μέρα θα κυκλοφορήσει και το νέο ψυχολογικό θρίλερ της αγαπημένης B.A. Paris, με τίτλο The Prisoner

Στις 7 Ιουνίου κυκλοφορεί η 12η υπόθεση του Ντετέκτιβ Ρόμπερτ Χάντερ, δηλαδή το πολυαναμενόμενο Genesis του Chris Carter, ενώ την ίδια μέρα επιστρέφει στα BELL ο αγαπημένος Craig Russell με το ιστορικό θρίλερ The Devil Aspect

Ο Ιούνιος του 2024 επιφυλάσσει κι άλλες εκπλήξεις, αλλά ας αφήσουμε και κάτι για να σας το αποκαλύψουμε λίγο αργότερα…


Κοινωνικά

Στις 8 Μαρτίου επιστρέφει στα BELL η Φωτεινή Ναούμ με το νέο της βιβλίο, Ιερό Φιλί. Πρόκειται για ένα πολυπρόσωπο μυθιστόρημα, ατμοσφαιρικό, βαθιά λυρικό και νοσταλγικό. Μια ιστορία για το πώς γαλουχείται ένας άνθρωπος, ποιες είναι οι καταστάσεις που τον διαμορφώνουν, πώς ρημάζει ή ανθίζει τον άνθρωπο ο έρωτας, η αγάπη, η φιλία, η απουσία , η προσμονή.

Στις 5 Απριλίου κυκλοφορεί το bestseller της Paige Toon Μόνο η αγάπη μπορεί να πονάει έτσι. Μια σπαρακτική ιστορία για το πώς ένα μυστικό μπορεί να επηρεάσει πολλές ζωές, με διαφορετικούς τρόπους.  

Και στις 10 Μαΐου ο Γιώργος Γιώτσας, μας συστήνει Το Ξεχωριστό Παιδί, μια ιδιαίτερη, ευαίσθητη και ταυτόχρονα σκοτεινή ιστορία, που ακροβατεί επιδέξια ανάμεσα στη φαντασία και τον σκληρό ρεαλισμό. 


Αισθηματικά

Το πρώτο βιβλίο της αισθηματική πλευράς των εκδόσεών μας, των SILK, για το 2024 έρχεται στις 16 Φεβρουαρίου και είναι το Κι αν δε σου το είπα Σ’ αγαπώ της Γεωργίας Κακαλοπούλου. Μια καθηλωτική ιστορία αγάπης, γεμάτη ευαισθησία και συναίσθημα, που θα μας ταξιδέψει μέχρι τη Σικελία. 

Στις 22 Μαρτίου η Οφηλία βάζει γκολ από τα αποδυτήρια, με το νέο της Silk Erotica, το Πορτιέρο. Ένας έρωτας με φόντο τη Θεσσαλονίκη και τα ποδοσφαιρικά γήπεδα, που θα σας κόψει την ανάσα.

Στις 19 Απριλίου επιστρέφει η Carmella (Καρμέλα Κατσαμένη) με μια ακόμη ξεχωριστή ιστορία, όπου το φως εναλλάσσεται με το σκοτάδι, το Τελευταίος Κύκνος

Τέλος, στις 24 Μαΐου επιστρέφει και η Έλενα Αντωνίου με το νέο της μυθιστόρημα Nitya – για πάντα, μια παραμυθένια ιστορία αγάπης με φόντο τη μυστηριώδη Ινδία, ενώ στις 21 Ιουνίου έρχεται το επόμενο, έβδομο, μυθιστόρημα της Πωλίνας Νικολιδάκη. Υπομονή μέχρι να έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες!    


Επανεκδόσεις

Στις 12 Ιανουαρίου επανακυκλοφόρησε ένα από τα πιο αγαπημένα μυθιστορήματα όλων των εποχών, που έχει μεταφραστεί σε τριάντα πέντε γλώσσες. Τα Πουλιά Πεθαίνουν Τραγουδώντας της Κολίν Μακάλοου είναι μια συγκλονιστική ιστορία αγάπης, ένα δυνατό έπος αγώνα και θυσίας, μια γιορτή της ατομικότητας και του πνεύματος.

Στις 2 Φεβρουαρίου θα βρίσκεται και πάλι στα βιβλιοπωλεία Η Μυστική Ιστορία του Κόσμου του Jonathan Black, ενώ στις 22 Μαρτίου η επανέκδοση του Βιβλίου των Χαμένων Πραγμάτων του John Connolly.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου