Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Τριλογία "ΑΙΩΝΑΣ" του Ken Follett: Και τα τρία βιβλία του επικού έργου κυκλοφορούν σε "βιβλιοπωλικό" μέγεθος!

 

Η τριλογία «Αιώνας» του Ken Follett (αποτελείται από τα βιβλία Η Πτώση των Γιγάντων, Ο Χειμώνας του Κόσμου και Η Πύλη της Αιωνιότητας) είναι το επικό μπεστ σέλερ του σπουδαίου Βρετανού συγγραφέα που παρουσιάζει την ιστορία του 20ου αιώνα έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί ποτέ! Με «ιστορική ακρίβεια, ολοκληρωμένους χαρακτήρες, και ένα εκτεταμένο αλλά λεπτομερέστατο πορτραίτο ενός παρελθόντος κόσμου» (The Courier-Journal) «η αφήγηση του Φόλετ, διακριτική και έντεχνη, υφαίνει ένα λογικό και ευκολοδιάβαστο νήμα που αγκαλιάζει δεκάδες χαρακτήρες και πάρα πολλή Ιστορία» (Κirkus Reviews). 

Την επανέκδοση του τρίτου βιβλίου της τριλογίας την περίμεναν με ανυπομονησία πολλοί αναγνώστες καθώς Η Πύλη της Αιωνιότητας ήταν το μοναδικό βιβλίο που δεν είχε κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα σε «βιβλιοπωλική» έκδοση. Υπενθυμίζεται πως οι δύο προηγούμενες εκδόσεις ήταν σε μορφή «πόκετ» και μάλιστα σε δύο τόμους. Τώρα κυκλοφορεί για πρώτη φορά σε έναν τόμο και έρχεται να ολοκληρώσει τη συλλογή των πολυάριθμων φανατικών αναγνωστών του Ken Follett.

Ανακαλύψτε κι εσείς τα βιβλία της τριλογίας «Αιώνας» που έγιναν Νο 1 μπεστ σέλερ από τις ΗΠΑ και τον Καναδά ως τη Γερμανία, τη Γαλλία και πολλές ακόμη ευρωπαϊκές χώρες, και από την Αργεντινή και την Ουρουγουάη ως τη Νέα Ζηλανδία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου