Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Χωρίς Γυρισμό: Μια ολόκληρη οικογένεια εξαφανίζεται. Ένα σκοτεινό μυστικό αποκαλύπτεται.

 

Υπάρχουν κάποια μυστικά που είναι… ανώδυνα. Υπάρχουν όμως και κάποια που σου αλλάζουν ολόκληρη τη ζωή. Γιατί μπορούν να σε οδηγήσουν σε έναν δρόμο χωρίς γυρισμό.

Η #1 crime σειρά του Τιμ Γουίβερ με Υποθέσεις Εξαφανισμένων Προσώπων επιστρέφει με μια συγκλονιστική ιστορία, «ένα σκοτεινό, σύνθετο και αποτρόπαιο ανάγνωσμα» (Financial Times), που έγινε bestseller σε δέκα χώρες και διακρίθηκε στη βραχεία λίστα για το βραβείο του καλύτερου crime θρίλερ της χρονιάς του Ηνωμένου Βασιλείου.
 

Λίγα λόγια για την υπόθεση


Υποτίθεται ότι θα ήταν το ξεκίνημα μιας υπέροχης βραδιάς. Όταν όμως η Έμιλι Κέιν φτάνει στο σπίτι της Κάρι, της αδελφής της, βρίσκει την εξώπορτα ξεκλείδωτη και το σπίτι έρημο. Το δείπνο μαγειρεύεται, η τηλεόραση είναι αναμμένη. Η Κάρι, ο σύζυγός της και οι δύο κόρες τους έχουν εξαφανιστεί. 

Όταν η αστυνομία δεν καταλήγει πουθενά, η Έμιλι ζητάει από τον Ντέιβιντ Ρέικερ, τον ερευνητή εξαφανισμένων προσώπων, να βρει την οικογένειά της. Όμως όταν ο Ρέικερ φτάνει να πλησιάζει την αλήθεια, αρχίζει να ανακαλύπτει στοιχεία μιας διαβολικής επιχείρησης συγκάλυψης που έχει ξεκινήσει δεκαετίες πριν και έχει κοστίσει αναρίθμητες ζωές. Και, το χειρότερο, στην προσπάθειά του να βρει τη χαμένη οικογένεια της Έμιλι, ίσως να γίνει εκείνος ο επόμενος στόχος.



Το Χωρίς Γυρισμό είναι το νέο συγκλονιστικό βιβλίο της #1 bestselling σειράς με υποθέσεις εξαφανισμένων προσώπων του Τιμ Γουίβερ.


Πληροφορίες για το βιβλίο

Χωρίς Γυρισμό (Never Coming Back) του Tim Weaver
[Υποθέσεις Εξαφανισμένων Προσώπων #4]

Μετάφραση: Αντώνης Γιαννούλης

Τιμή: €13,90 ● Σελίδες: 464 ● ΙSBN:  978-960-507-169-1  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου