Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Το Χάδι του Αγγέλου: Εκείνος είναι ο παράδεισος –και η κόλασή της μαζί

 

Στις 22 Οκτωβρίου υποδεχόμαστε στη σειρά SILK την Carmella (Καρμέλα Κατσαμένη) με ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα για την αγάπη, τους φόβους και τις ανοιχτές πληγές… Το Χάδι του Αγγέλου είναι η ιστορία της Λάουρας Μπατίστα και του Ντάνιελ Μπορν. Η ιστορία μιας κακοποιημένης και παγιδευμένης στις πληγές του παρελθόντος γυναίκας, που θα βρει στο πρόσωπο ενός διάσημου, αλλά απόμακρου και σκοτεινού, σκηνοθέτη όχι μόνο τον ήρωα του καινούργιου της βιβλίου, αλλά και τον άντρα που θα κάνει τα πάντα για να την βγάλει από το παραμυθένιο περιβάλλον που δημιούργησε η ίδια για την προστασία της.

Το βιβλίο της Carmella είναι αφιερωμένο στις γυναίκες που έχουν πληγωθεί βαθιά στα παιδικά τους χρόνια και πολέμησαν σκληρά για να ξεπεράσουν όλες τις δυσκολίες. Το σύμπαν πάντα επιφυλάσσει ένα βάλσαμο, ένα αντίδοτο στις δηλητηριασμένες ψυχές… Πάντα υπάρχει κάποιος, το μισό μας, που θα βρεθεί την κατάλληλη στιγμή, στο κατάλληλο χώρο για να κουμπώσει μαζί μας. Πάντα, κάπου, βρίσκουμε την ελπίδα, και τότε αλλάζουμε τον ρου της ιστορίας μας…


Παρουσίαση του βιβλίου στην Κηφισιά την 1η Νοεμβρίου




Οι Εκδόσεις Silk σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος της Καρμέλας Κατσαμένη, «Το Χάδι του Αγγέλου», τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 στις 20:00, στο Cafe-Bar-Restaurant Chalet Politeia (Kων. Παλαιολόγου 1, Πολιτεία, Κηφισιά)

Για το βιβλίο θα μιλήσουν και θα διαβάσουν αποσπάσματα οι ηθοποιοί Μαρία Κορινθίου και Μέμος Μπεγνής.

Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.


Λίγα λόγια για την υπόθεση


Από την πρώτη στιγμή που αντίκρισε τον Ντάνιελ Μπορν, τον διάσημο σκηνοθέτη με τις αναρίθμητες κινηματογραφικές επιτυχίες, η Λάουρα Μπατίστα εντυπωσιάστηκε τόσο που έπλασε τον ήρωα του τελευταίου της βιβλίου κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσή του. Κι όταν ο Ντάνιελ προκάλεσε τη μυστηριώδη συγγραφέα να γράψει τη συνέχεια του μπεστ σέλερ της και απαίτησε να δουλέψουν μαζί για τη μεταφορά του βιβλίου στη μεγάλη οθόνη, εκείνη δεν μπόρεσε ν’ αντισταθεί. 

Παγιδευμένη η Λάουρα, μια ιδιοφυής προσωπικότητα που ωστόσο είναι βυθισμένη χρόνια στην αγοραφοβία και το σύνδρομο εγκατάλειψης και αποφεύγει κάθε επαφή με τον έξω κόσμο, αρχίζει να παίζει μαζί του ένα βρόμικο παιχνίδι και παρουσιάζεται μπροστά του με το χαϊδευτικό της όνομα. Για τον ανυποψίαστο Ντάνιελ είναι απλά η Λου… η δικιά του Λου –που τον τρελαίνει. Ενώ την ίδια στιγμή ως Λάουρα Μπατίστα κοντεύει να τον τρελάνει από θυμό!

Πώς θα ξεμπλέξει όμως από την παγίδα που του έστησε όταν θα πέσει μέσα και η ίδια; Πώς θα καταπολεμήσει το καυτό πάθος και τα αισθήματά της γι’ αυτόν, όταν είναι ορκισμένη να μη δοθεί ποτέ σε κανέναν…;


Πληροφορίες για το βιβλίο


Το Χάδι του Αγγέλου της Carmella

Σελίδες: 280 ● Τιμή: €9,90 ● ΙSBN:  978 960 620 883 6 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου