Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021

Το Τίμημα της Εκδίκησης: Ένας προδομένος έρωτας, μια ακατανίκητη δίψα για εκδίκηση…

 

Πιστή στο ρομαντικό καλοκαιρινό μας ραντεβού, η Έλενα Αντωνίου επιστρέφει με το όγδοο πολυαναμενόμενο βιβλίο της, κι αυτή τη φορά προορισμός μας είναι η πανέμορφη Κεφαλονιά. Εκεί, στο μαγευτικό νησί του Ιονίου θα γνωριστούν η Ανδριάνα και ο Χριστόφορος και θα δώσουν όρκους αιώνιας αγάπης και… εκδίκησης.

Το Τίμημα της Εκδίκησης έχει όλο το πάθος, τις απροσδόκητες εξελίξεις και τη μαγεία των μυθιστορημάτων της Έλενας, που χιλιάδες αναγνώστες και αναγνώστριες έχουν αγαπήσει τα τελευταία χρόνια. Αν δεν έχετε γνωρίσει ακόμα την πένα της #1 συγγραφέως αισθηματικής λογοτεχνίας στην Ελλάδα, τώρα ήρθε η στιγμή. 


Λίγα λόγια για την υπόθεση


Ένας προδομένος έρωτας, μια ακατανίκητη δίψα για εκδίκηση…

«Θα σ’ τα πάρω όλα. Όλα όσα έχεις και δεν έχεις. Ακόμη και τον αέρα που αναπνέεις. Να δεις πώς είναι να ζεις χωρίς ανάσα».


Εκείνος είναι γόνος μεγαλοεπιχειρηματία και κληρονόμος των μεγαλύτερων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων των Επτανήσων. Εκείνη είναι μια απλή καμαριέρα. Ο έρωτας έρχεται παράφορος και απρόσκλητος για το νεαρό ζευγάρι, που δεν υπολογίζει τις αντιδράσεις και τον πόλεμο των οικογενειών τους. Όταν την αναγκάζουν να φύγει σαν κυνηγημένη, εκείνη γεμάτη μίσος θα δώσει μια υπόσχεση… να εκδικηθεί για όλη την ταπείνωση και τον εξευτελισμό.

Δέκα χρόνια μετά επιστρέφει και πλέον είναι εκείνη σε θέση ισχύος. Όλοι πιόνια της. Κι ενώ διψά για εκδίκηση, όταν τον αντικρίζει είναι δύσκολο να μείνει δέσμια της υπόσχεσής της. Πόσο εύκολο θα είναι για την πανίσχυρη τώρα Ανδριάνα Μάιλς να συνθλίψει τον μόνο άνδρα που αγάπησε; Πόσο εύκολο θα είναι για τον αδύναμο πλέον Χριστόφορο Γεωργάτο να τηρήσει τα όρια και να μη διεκδικήσει και πάλι τη μόνη γυναίκα που τον απέρριψε;

Χαμένοι στο λαβύρινθο του πάθους που μοιράστηκαν στο παρελθόν και του μίσους που τους νικά στο παρόν, θα πληρώσουν και οι δύο το τίμημα της εκδίκησης.


Πληροφορίες για το βιβλίο

 

Το Τίμημα της Εκδίκησης της  Έλενας Αντωνίου

Σελίδες: 424 ● Τιμή: €9,90 ● ΙSBN:  978 960 620 872 0


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου