Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Στις Ράγες των Νεκρών: Το όνομά μου είναι Μέγκαν. Η ζωή μου είναι ένα ψέμα.

 

Ο Τιμ Γουίβερ θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της βρετανικής αστυνομικής λογοτεχνίας, με τα βιβλία του της σειράς Υποθέσεις Εξαφανισμένων Προσώπων να έχουν όλα γίνει bestsellers σε πολλές σημαντικές λίστες (Sunday Times, Kindle, iBooks, Audible κ.α.) και να έχουν προταθεί για μια σειρά από σημαντικά λογοτεχνικά βραβεία, μεταξύ των οποίων τα National Book Awards και τα βραβεία Gold Dagger, Dagger in the Library και Ian Fleming Steel Dagger της Ένωσης Συγγραφέων Μυστηρίου.

Μετά το περσινό θρίλερ μυστηρίου Κυνηγώντας τους Νεκρούς, ο Γουίβερ επιστρέφει στα BELL με το δεύτερο βιβλίο της bestselling σειράς του, Στις Ράγες των Νεκρών, όπου ο ερευνητής εξαφανισμένων προσώπων Ντέιβιντ Ράικερ μπλέκει σε μια υπόθεση γεμάτη μυστήριο, αγωνία και ανατροπές. Αναζητώντας μια κοπέλα που φαινομενικά το έσκασε από το σπίτι της, ο Ράικερ σύντομα θα συνειδητοποιήσει πως, πράγματι, μπορεί όλοι να έχουν μυστικά, ωστόσο υπάρχουν κάποια που είναι πολύ βαθιά θαμμένα. Και συνήθως υπάρχει σοβαρός λόγος γι’ αυτό…  

Λίγα λόγια για την υπόθεση


Η δεκαεφτάχρονη Μέγκαν Κάρβερ δεν ήταν από τα κορίτσια που το σκάνε από το σπίτι τους. Άριστη μαθήτρια, με ευτυχισμένη οικογένεια, μελετούσε σκληρά και σπάνια έμπλεκε σε μπελάδες. Όμως είχαν περάσει έξι μήνες, και δεν είχε βρεθεί ακόμα.

Ο ερευνητής εξαφανισμένων προσώπων Ντέιβιντ Ρέικερ ξέρει τι σημαίνει πένθος. Είναι επίσης εξοικειωμένος με το σκιώδη κόσμο των χαμένων. Έτσι, όταν τον προσλαμβάνουν οι γονείς της Μέγκαν για ν’ ανακαλύψει τι συνέβη στην κόρη τους, συναισθάνεται τον πόνο τους –αλλά ξέρει πως τα πιο σκοτεινά μυστικά μπορεί να είναι βαθιά κρυμμένα.

Όσο πιο πολύ ψάχνει ο Ρέικερ, τόσο καταλαβαίνει πως τα πάντα είναι ένα ψέμα. Άνθρωποι που ήταν κοντά στη Μέγκαν πεθαίνουν. Άλλοι είναι πολύ τρομαγμένοι για να μιλήσουν. Και στο επίκεντρο όλων, ένα μέρος που δε μοιάζει με κανένα άλλο.

Το αποκαλούν Ράγες των Νεκρών.
Και εκεί, το μυστικό της Μέγκαν μπορεί να στοιχίσει στον Ρέικερ τη ζωή του…

Μετά το bestseller Κυνηγώντας του Νεκρούς, ο Τιμ Γουίβερ επιστρέφει με το δεύτερο βιβλίο της σειράς Υποθέσεις Εξαφανισμένων Προσώπων. 


Πληροφορίες για το βιβλίο

Στις Ράγες των Νεκρών (The Dead Tracks) [Υποθέσεις Εξαφανισμένων Προσώπων #2] του Tim Weaver

Μετάφραση: Βαγγέλης Γιαννίσης

Τιμή: €9,90 ● Σελίδες: 448 ● ΙSBN:  978-960-507-146-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου