Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2020

Το Κορίτσι του Πύργου: Ένα μίσος χωρίς όρια… Μια αγάπη που δεν υπακούει σε κανένα νόμο…

 


Στις 20 Νοεμβρίου υποδεχόμαστε στα SILK μια συγγραφέα που προτιμά να μάς συστηθεί με το αγγλικό όνομά της… Η Melissa Becker μάς καλεί σε ένα συναρπαστικό, ρομαντικό, γεμάτο περιπέτεια και αναπάντεχες προκλήσεις ταξίδι στην Αγγλία μιας άλλης εποχής. Το κορίτσι του πύργου είναι μια σαγηνευτική ιστορία αγάπης, αντιζηλίας και εκδίκησης…

Το βιβλίο, λόγω της επιβολής του δεύτερου lockdown, αρχικά κυκλοφορεί μόνο στα περίπτερα Αττικής και Θεσσαλονίκης. Μπορείτε να το έχετε στην πόρτα του σπιτιού σας αγοράζοντάς το από τα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία της χώρας, καθώς και από το silkbooks.gr. Μετά την άρση του lockdown θα κυκλοφορήσει κανονικά σε όλα τα βιβλιοπωλεία.  


Λίγα λόγια για την υπόθεση

 

Μετά το θάνατο του πατέρα του, ο έκπτωτος μαρκήσιος Τζόναθαν-Άρθουρ-Φίλιπ Ροθ βλέπει μία μία τις πόρτες της αριστοκρατικής κοινωνίας του Λονδίνου να κλείνουν. Η αρραβωνιαστικιά του Σεσίλια τον εγκαταλείπει και παντρεύεται τον λόρδο του Μπέρκσιρ, παραμένοντας ωστόσο ερωμένη του. Η πρότασή της να κάνει έναν πλούσιο, συμβατικό γάμο για να διατηρήσει την εξουσία και τα προνόμιά του εξοργίζει τον Τζόναθαν, ο οποίος επισπεύδει την απόφασή του να εγκατασταθεί στον ερειπωμένο πύργο του στις ακτές της Κορνουάλης.

Η συνάντησή του με την πανέμορφη Άιρις είναι απρόβλεπτη και ο έρωτάς τους κεραυνοβόλος. Οι δυο τους μοιράζονται ένα ανεπανάληπτο ερωτικό πάθος, ενώ η βαθιά αγάπη που τους ενώνει αποτελεί πρόκληση, οδηγώντας τους σε επικίνδυνες καταστάσεις.

Κάποια στιγμή η Άιρις εξαφανίζεται και τότε η ζωή της θα κινδυνεύσει θανάσιμα. Γιατί η εκδίκηση της Σεσίλια θα είναι αδυσώπητη και καταστροφική…


Πληροφορίες για το βιβλίο


Το Κορίτσι του Πύργου της Melissa Becker

Σελίδες: 360 ● Τιμή: € 9,90 ● ΙSBN:  978 960 620 848 5  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου