Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Το Δίλημμα: Αν της πει την αλήθεια, θα τη διαλύσει. Αν κρατήσει το μυστικό, θα διαλυθεί ο ίδιος. Εσύ, τι θα έκανες;





Η B.A. Paris, η συγγραφέας των #1 διεθνών bestsellers Πίσω από Κλειστές Πόρτες, Η Κατάρρευση και Φέρε με Πίσω, επιστρέφει με ένα διαφορετικό από τα προηγούμενα ψυχολογικά θρίλερ της βιβλίο, αλλά εξίσου καθηλωτικό και συναρπαστικό: το bestseller των Sunday Times Το Δίλημμα είναι ένα πολυεπίπεδο ψυχολογικό δράμα, μια συγκινητική και απολύτως καθηλωτική ιστορία για τη μέρα που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή μιας οικογένειας.

«Η Πάρις δημιουργεί μια ασυνήθιστη και συναρπαστική υπόθεση και διατηρεί αριστοτεχνικά την αγωνία για το τι συνέβη και πότε αυτό θα αποκαλυφθεί. Μια ιστορία που σου κόβει την ανάσα και είναι αδύνατο να την αφήσεις από τα χέρια σου» (Booklist – Starred Review), μια ιστορία που θα σε κρατήσει ξύπνιο ολόκληρο το βράδυ για να διαβάσεις ακόμη ένα κεφάλαιο…


Λίγα λόγια για την υπόθεση



Πόσο μακριά θα έφτανες για να χαρίσεις σε κάποιον που αγαπάς μερικές τελευταίες ώρες ευτυχίας;

Για τα γενέθλια των σαράντα της χρόνων, η Λίβια ετοιμάζει το πάρτι της ζωής της. Το περιμένει με λαχτάρα, σαν αντιστάθμισμα του γάμου των ονείρων της, που δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να ζήσει. Θα έρθουν όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα, εκτός από την κόρη της, τη Μάρνι, που σπουδάζει στο εξωτερικό. Όσο κι αν αγαπάει τη Μάρνι, όμως, η Λίβια μέσα της νιώθει ανακουφισμένη που δε θα είναι στο πάρτι. Πρέπει οπωσδήποτε να πει στον Άνταμ κάτι για την κόρη τους, αλλά θα περιμένει να τελειώσει πρώτα το πάρτι, για να μπορέσουν να περάσουν μια τελευταία φορά ευτυχισμένοι μαζί.

Ο Άνταμ θέλει να είναι όλα τέλεια για τη Λίβια, έτσι έχει κανονίσει κρυφά να έρθει η Μάρνι σαν έκπληξη για τα γενέθλιά της. Στη διάρκεια της ημέρας, ωστόσο, μαθαίνει ένα τρομερό νέο. Πρέπει να το πει στη Λίβια, γιατί πώς είναι δυνατόν να γίνει τώρα πια το πάρτι; Μα είναι τόσο ευτυχισμένη… και οι καλεσμένοι θ’ αρχίσουν να καταφτάνουν από στιγμή σε στιγμή.


Η B.A. Paris, η συγγραφέας των bestsellers των Sunday Times και των New York Times, με πωλήσεις που ξεπερνούν τα δύο εκατομμύρια αντίτυπα, επιστρέφει με το Δίλημμα. Ένα συγκλονιστικό, σπαρακτικό μυθιστόρημα για την ημέρα που θ’ αλλάξει τη ζωή μιας οικογένειας για πάντα.


Έγραψαν για το Δίλημμα



«Η Paris δημιουργεί μια ασυνήθιστη και συναρπαστική υπόθεση και διατηρεί αριστοτεχνικά την αγωνία για το τι συνέβη και πότε αυτό θα αποκαλυφθεί. Μια ιστορία που σου κόβει την ανάσα και είναι αδύνατο να την αφήσεις από τα χέρια σου».
Booklist (starred review)

«Ένα πλήρες, σφιχτοδεμένο ψυχολογικό μυθιστόρημα αγωνίας».
Kirkus Reviews

«Η Paris χειρίζεται την πολύπλοκη, πολυεπίπεδη ιστορία της με αυτοπεποίθηση, και οι πληροφορίες δίνονται σταθερά και ανελέητα τόσο στους χαρακτήρες όσο και στους αναγνώστες».
Financial Times

«Ένα σκοτεινό οικογενειακό δράμα… χτίζει ένα απτό τείχος έντασης που σε κάνει να θες απεγνωσμένα να ανακαλύψεις τι θα συμβεί στη συνέχεια».
The Sunday Mirror

«Κάτι διαφορετικό από τα προηγούμενα ψυχολογικά θρίλερ της B. A. Paris, η συγκινητική αυτή ιστορία είναι συναρπαστική».
The Daily Mail
 
«Αν αγαπήσατε το Πίσω από Κλειστές Πόρτες, τότε θα λατρέψετε αυτό το βιβλίο… Η B. A. Paris δε φοβάται να φτάσει τη συγκίνηση στα άκρα».
Woman

«Η B. A. Paris ξαναχτυπά… ένα καθηλωτικό ανάγνωσμα».
OK

«Συναρπαστικό και αγωνιώδες».
Hello!
 
«Σπαρακτικό και καθηλωτικό, θα σας κρατήσει ξύπνιους ολόκληρο το βράδυ για να διαβάσετε ένα ακόμη κεφάλαιο».
Catherine Steadman,
συγγραφέας του #1 bestseller Κάτι στο Νερό


Πληροφορίες για το βιβλίο



Το Δίλημμα (The Dilemma) της B.A. Paris

Μετάφραση: Βεατρίκη Κάντζολα Σαμπατάκου

Τιμή: 16,60€ ● Σελίδες: 376 ● ΙSBN:  978-960-620-828-7



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου