Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Καλό BELLόπωρο! (aka: το φθινοπωρινό εκδοτικό πρόγραμμά μας)


Αχ, φθινόπωρο. Τα σχολεία αρχίζουν, τα φύλλα πέφτουν (λέμε τώρα...), τα νέα βιβλία έρχονται (εντάξει –στις εισαγωγές δεν παιζόμαστε). Και τι βιβλία!

Βγάλτε χαρτί και μολύβι (και τα screenshots δεκτά είναι) και σημειώστε:

Τα Κόκαλα της Αδερφής μου: Ένα καθηλωτικό ψυχολογικό θρίλερ με πρωταγωνίστρια μια πετυχημένη πολεμική ανταποκρίτρια η οποία, μετά από πολλά χρόνια, επιστρέφει στο πατρικό της. Έχοντας καλύψει πολλούς πολέμους, με πιο πρόσφατο αυτόν στη Συρία, η Κέιτ υποφέρει από μετατραυματικό στρες, ωστόσο αυτό ίσως να είναι το μικρότερο από τα προβλήματά της… Το πρώτο βιβλίο της Nuala Ellwood είναι καθηλωτικό και έχει αποσπάσει εκπληκτικές κριτικές στη Μ. Βρετανία και στις ΗΠΑ όπου κυκλοφόρησε μόλις τον Ιούλιο. Κυκλοφορεί τέλη Σεπτεμβρίου.

Δίψα για Φόνο: Πολλοί ήταν εκείνοι που χαρακτήρισαν το  πρώτο βιβλίο του Saul Black, Μαθήματα Φόνου, ως το πιο δυνατό αστυνομικό θρίλερ του 2015. Τώρα, ο Black επιστρέφει με το δεύτερο βιβλίο του, όπου ο μοναδικός τρόπος για να πλησιάσει η ντετέκτιβ Βάλερι Χαρτ έναν επικίνδυνο δολοφόνο  είναι να συνεργαστεί με μια γυναίκα που βρίσκεται έγκλειστη σε φυλακή για μια σειρά φρικτών φόνων. Κυκλοφορεί τέλη Σεπτεμβρίου.

Η Κατάρρευση: Το Πίσω από Κλειστές Πόρτες ήταν το πιο πολυσυζητημένο ψυχολογικό θρίλερ του 2016 και ένα παγκόσμιο εκδοτικό φαινόμενο, με πωλήσεις που ξεπέρασαν τα 1,2 εκατομμύρια αντίτυπα μόνο στις ΗΠΑ και τη Μ. Βρετανία!  Η B. A. Paris επιστρέφει με το υπέροχο, άμεσο και αγχωτικό συγγραφικό στυλ της και να είστε βέβαιοι πως το δεύτερο ψυχολογικό θρίλερ της δε θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο. Κυκλοφορεί τον Οκτώβριο.

Ένας Στύλος Φωτιάς: Μετά το υπέροχο #1 bestseller Οι Στυλοβάτες της Γης και το Ένας Κόσμος Χωρίς Τέλος (που θα επανεκδοθεί τον Οκτώβριο) ο Ken Follett επιστρέφει στο Κινγκσμπριτζ με ένα επικό βιβλίο που θα αφήσει εποχή! Δε θα πούμε τίποτα παραπάνω για το βιβλίο αυτό. Μόνο ένα πράγμα: Υπομονή μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου.

This Was A Man (αγγλικός τίτλος): Το έπος του Jeffrey Archer «Τα Χρονικά των Κλίφτον» ολοκληρώνεται με το έβδομο βιβλίο της σειράς, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του Δεκεμβρίου.

 
SILK

Και τα νέα από την ανανεωμένη σειρά αισθηματικών μυθιστορημάτων, όμως, δεν είναι καθόλου –μα καθόλου– άσχημα! Τον Οκτώβριο (13/10) υποδεχόμαστε την Έλενα Αντωνίου και το υπέροχο Καθώς Έπεφτε η Νύχτα. Ένα συναρπαστικό, χορταστικό μυθιστόρημα που θα σας ταξιδέψει από την Αθήνα μέχρι την Αγία Πετρούπολη. Μια ελληνίδα δημοσιογράφος, ένας ρώσος υπουργός, πολλές δολοπλοκίες και μια ερωτική ιστορία που θα σας κόψει την ανάσα… 

Και, βέβαια, το Νοέμβριο ολοκληρώνεται η τριλογία «Επικίνδυνοι Εραστές» της καταπληκτικής Gena Showalter. Μετά τα Έλα πιο Κοντά και Κράτα με Σφιχτά, σειρά έχει το τρίτο και τελευταίο βιβλίο της σειράς, Φίλα με Καυτά, που θα κυκλοφορήσει στις 24 Νοεμβρίου.

Αυτά για την ώρα!

Και κάτι τελευταίο: Οι αλλαγές που σχεδιάζουμε και ετοιμάζουμε όλο αυτόν τον καιρό μπαίνουν σε εφαρμογή από τις αρχές του 2018! Υπομονή λίγους μήνες! Μέχρι τότε… Καλό BELLόπωρο!

2 σχόλια:

  1. Τελικά φέτος δεν θα έχει Lee Child & Michael Connelly;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..Mεγάλη "πατάτα" μας ταΐζεις BELL... Ούτε Stephen King πιά, ούτε Lee Child, πάει και ο Wilbur Smith... B.A.Paris να διαβάζεις εσύ αν τα καταφέρεις... Τσίπεψες..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή