Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Η Νύχτα του Σάουιν: Μια διαφορετική παρουσίαση βιβλίου [ΦΩΤΟ]


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 31 Μαΐου η παρουσίαση του βιβλίου της Φραντζέσκας Μάνγγελ Η Νύχτα του Σάουιν στον εκθεσιακό χώρο του T.A.F./The Art Foundation.

Για το βιβλίο μίλησαν ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Πέτρος Κουμπλής, ο διευθυντής του εκδοτικού τμήματος Χάρης Νικολακάκης και η ίδια η συγγραφέας, ενώ την παρουσίαση πλαισίωσε σόλο χορευτική performance της Ελένης Σολδάτου, εμπνευσμένη από τη Νύχτα του Σάουιν.

Την ιδιαίτερη αυτή παρουσίαση τίμησαν με την παρουσία τους δεκάδες βιβλιόφιλοι, φίλοι και γνωστοί της Φραντζέσκας Μάνγγελ, η οποία είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους και να υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο ισόγειο του The Art Foundation εγκαινιάστηκε η έκθεση φωτογραφίας με τα έργα 11 ταλαντούχων καλλιτεχνών, που «έντυσαν» τα δωμάτια του T.A.F. με τις ατμοσφαιρικές δημιουργίες τους. Οι φωτογράφοι που συμμετείχαν στην έκθεση φωτογραφίας «Η Νύχτα του Σάουιν» ήταν οι εξής: Κώστας Αρβανίτης, Αρετή Γκούμα, Δημήτρης Γλούφτσης, Βάλια Ευσταθίου, Αλέξανδρος Ζαχαριάδης, Βασίλης Ζαχαριάδης, Αλέκα Ιακωβίδου, Γιάννης Κακλέας, Μιχάλης Κουτσούκος, Ευάγγελος Σταυρόπουλος και Ροζίτα Φοράδη.

Απολαύστε τις φωτογραφίες από τη βραδιά!            





Λ. Μπικέ, Χ. Νικολακάκης, Φ. Μάνγγελ, Π. Κουμπλής







Η έκθεση φωτογραφίας









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου