Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Μερικές Μικρές Ιδέες Πριν Γίνεις Μαμά... ή Πώς να Επιβιώσεις ως Μαμά


Ετοιμάζεσαι να γίνεις μαμά. Και τώρα; Αυτό το βιβλίο θα σε προετοιμάσει γι’αυτό που έρχεται, με τον πιο ευχάριστο τρόπο!

Ναι, το έχεις ακούσει αμέτρητες φορές. Ένα παιδί αλλάζει τη ζωή σου. Αυτό που δε σου είχε πει κανείς, μέχρι σήμερα, είναι ποιες ακριβώς αλλαγές πρόκειται να έρθουν και πώς εσύ μπορείς να προετοιμαστείς κατάλληλα γι’ αυτές.

Αυτό το βιβλίο θα σου τα πει όλα! Χρήσιμες συμβουλές, tips, «μυστικά», ιδέες για να απολαύσεις την εποχή της εγκυμοσύνης σου και να προετοιμαστείς κατάλληλα για την έλευση του μωρού σου  -όλα δοσμένα με χιούμορ και δημιουργική διάθεση.

Ένα βιβλίο για να γελάσεις μαζί με τις φίλες σου. Ένα βιβλίο για να το μοιραστείς με τις κολλητές σου. Ένα βιβλίο για να το δωρίσεις στην αδερφή σου, τη γειτόνισσά σου, την κόρη σου. Ένα βιβλίο που θα χαίρεσαι να το δείχνεις στα παιδιά σου όταν μεγαλώσουν. Ένα βιβλίο για όλες τις γυναίκες που ετοιμάζονται να γίνουν μαμάδες!    





Οπισθόφυλλο

«Η έλευση της μητρότητας σηματοδοτεί ένα πριν και ένα μετά στη ζωή της γυναίκας: αλλάζουν τα ωράριά σου, η σχέση με τον σύντροφο, οι τσάντες και τα παπούτσια σου, ακόμη και ο τρόπος που μαγειρεύεις... Μιλάμε για ένα τρενάκι του τρόμου γεμάτο δυνατές συγκινήσεις και πολλές (πάρα πολλές!) αλλαγές.

Ναι, ποτέ άλλοτε δε θα είσαι ομορφότερη από την περίοδο της εγκυμοσύνης σου. Σημείωσε, όμως, επίσης πως ποτέ πια δε θα είσαι η ίδια!

Για να ζωγραφίσουμε το χαμόγελο στα πρόσωπα των γυναικών που ετοιμάζονται να γίνουν μαμάδες, αποφασίσαμε να σκεφτούμε τα όσα βιώσαμε και όσα βίωσαν οι φίλες μας, και να τα μοιραστούμε μαζί σας. Επειδή η ζωή και, πάνω απ’ όλα, τα όμορφα πράγματα γίνονται ομορφότερα όταν τα μοιράζεσαι».

Bom&Bon

Tη μετάφραση έχει κάνει η Eλένη Ζήση.
Την προσαρμογή εξωφύλλου ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Τιμή: 9,90   Σελίδες: 112   ΙSBN: 978-960-620-693-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου