Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Ο κύριος Μερσέντες γίνεται τηλεοπτική σειρά!


Οι λάτρεις του «Βασιλιά» πάρτε θέση μπροστά από τον καναπέ σας! Καλά, όχι ακόμη, αλλά καλό είναι να γνωρίζετε τι σας περιμένει… Το πρόσφατο best seller του Stephen King, Mr. Mercedes (Ο κύριος Μερσέντες κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις Εκδόσεις BELL) θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη με τη μορφή της μίνι σειράς σε παραγωγή και σενάριο του David E. Kelley και σκηνοθεσία Jack Bender.

Ο κύριος Μερσέντες, όπως έχει ανακοινώσει ο ίδιος ο King, είναι το πρώτο μέρος μιας τριλογίας, ενώ το δεύτερο βιβλίο που θα λέγεται Finders Keepers αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ τον Μάιο.

«Πρόκειται για μια καταπληκτική ευκαιρία να προσαρμόσω ένα σενάριο από υλικό που έχει γράψει ένας από τους πιο αναγνωρισμένους και πετυχημένους συγγραφείς στον κόσμο», δήλωσε ο Kelley. «Ο κύριος Μερσέντες είναι μια καταπληκτική ιστορία που θα μεταφερθεί πολύ όμορφα στην οθόνη, αν δεν τα κάνω εγώ μαντάρα».

Και, πράγματι, ελπίζουμε να μην τα κάνει μαντάρα, αν και το παρελθόν και του Kelley (Boston Legal, Ally McBeal, The Practice) και του Bender (Lost και Under The Dome), μάλλον δείχνουν το αντίθετο!

Και ο ίδιος ο King, όμως, δείχνει ενθουσιασμένος: «Θαυμάζω εδώ και χρόνια τη δουλειά του Jack Bender ως σκηνοθέτη του Lost αρχικά και του Under the Dome αργότερα, όπου πραγματικά πέτυχε το στοιχείο της αγωνίας. Ο David Kelley είναι απίστευτα χαρισματικός… Είμαι ενθουσιασμένος που θα δουλέψω με τέτοιους καταπληκτικά ταλαντούχους ανθρώπους».

Ω, ναι, κι εμείς κύριε King!

Πηγές: Entertainment Weekly, Deadline.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου