Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

Αδέσποτες Σκιές: Ετοιμάσου να παραδοθείς ολοκληρωτικά στο σκοτάδι

 


Η μοναδική ελληνική σειρά αστυνομικών θρίλερ φτάνει στο τέλος της. Και όλα όσα νόμιζες πως γνώριζες για τους Ευγενείς Άγριους ανατρέπονται. Το νέο βιβλίο του Γιώργου Δάμτσιου, Αδέσποτες Σκιές, είναι ένα σκληρό και απόλυτα συναρπαστικό μυθιστόρημα που θα μείνει για καιρό καρφωμένο στο μυαλό σου.

Για τους αναγνώστες που δεν έχουν διαβάσει κάποιο βιβλίο της σειράς υπενθυμίζουμε ότι και τα προηγούμενα έξι βιβλία (Σκοτεινό Πέπλο, Εξημέρωση, Κάθε Μυστικό σου, Ο Κρυφός μας Εαυτός, Ένα με το Σκοτάδι και Πίσω από τις Μάσκες) διαβάζονται και ανεξάρτητα, αλλά όλα μαζί συνθέτουν το υπέροχα σκοτεινό σύμπαν των Ευγενών Αγρίων


Από το οπισθόφυλλο


Ένας αδίστακτος σίριαλ κίλερ τρομοκρατεί τη Βόρεια Ελλάδα.

Ο δολοφόνος που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Μένιππος σκοτώνει τα θύματά του με ακραίο τρόπο και στη συνέχεια τοποθετεί στα στόματά τους ένα κέρμα. Η αστυνομία αδυνατεί να φτάσει στα ίχνη του, ενώ είναι επίσης αδύνατο να συνεργαστεί με τον Ελληνοαμερικανό ιδιωτικό ερευνητή Τζορτζ Ντόρμερ.

Διότι ο Ντόρμερ είναι νεκρός.

Ο Λούκα Κοντρέτι αποφασίζει να επιστρέψει στην Ελλάδα για να προσπαθήσει να μάθει αν ισχύει πραγματικά κάτι τέτοιο. Παράλληλα πρέπει να προστατέψει μια γυναίκα η οποία βρίσκεται στο φονικό στόχαστρο του Μένιππου.

Αυτά που θα ανακαλύψει ο Κοντρέτι ξεπερνούν κάθε αρρωστημένη φαντασία.

Όλα τα στοιχεία οδηγούν σε μια ιστορία που ξεκίνησε πριν από δώδεκα χρόνια στην Αλεξανδρούπολη και ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της ήταν ο νεκρός φίλος του. Όταν ο Κοντρέτι έρθει αντιμέτωπος με τα γεγονότα που καθόρισαν τη ζωή του Τζορτζ Ντόρμερ και ενδεχομένως και το θάνατό του, τίποτα δε θα είναι πια το ίδιο…

Οι Ευγενείς Άγριοι επιστρέφουν με μια συγκλονιστική ιστορία που κλείνει κάθε εκκρεμότητα των πρωταγωνιστών της και μελετά τα σκοτεινότερα μονοπάτια της ανθρώπινης ψυχής.


Πληροφορίες για το βιβλίο


Αδέσποτες Σκιές (Ευγενείς Άγριοι #7) του Γιώργου Δάμτσιου

Τιμή: €14,90 ● Σελίδες: 360 ● ΙSBN:  978-960-507-186-8 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου