Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Οι Θεριστές και Οι Εραστές: Δύο επανεκδόσεις που όλοι οι φανατικοί αναγνώστες του John Connolly περίμεναν!

 


Μετά από πολλά χρόνια απουσίας από τα βιβλιοπωλεία, δύο από τα πιο αγαπημένα μυθιστορήματα του δημοφιλούς Ιρλανδού συγγραφέα John Connolly κυκλοφορούν σε νέα έκδοση! Πρόκειται για την έβδομη και την όγδοη υπόθεση του ντετέκτιβ Τσάρλι Πάρκερ, τα Οι Θεριστές και Οι Εραστές αντίστοιχα. 

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Πουργκατόριο: Από εδώ ξεκινάει ο δρόμος για την Κόλαση

 


Στο Πειράματα μας προσκάλεσε να μπούμε σε ένα κόσμο αλλόκοτο, τρομακτικό, μυστηριώδη, όπου μπορούσαν να συμβούν πράγματα που δεν τα χωράει ο ανθρώπινος νους. Στο Τέλος όλων των Δρόμων μας έδειξε πώς θα μπορούσε να εξελιχθεί η ζωή (;) αν ο κόσμος μας καταστρεφόταν από έναν πυρηνικό πόλεμο. Αυτό το καλοκαίρι ο John Killian επιστρέφει με την τρίτη αυτοτελή ιστορία ΣΤΑ ΑΚΡΑ – Black Label, το πιο σκοτεινό, το πιο ανατριχιαστικό μυθιστόρημα μεταφυσικού τρόμου που έχει γράψει μέχρι σήμερα.

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024

Θάρρος ή Αλήθεια; ...Τολμάς να παίξεις;...

 


Αυτό το καλοκαίρι η Μαρία Στεφάνου επιστρέφει στις Εκδόσεις Silk με το πιο τολμηρό, το πιο καυτό, το πιο ξεχωριστό μυθιστόρημα που έχει γράψει μέχρι σήμερα. Το Θάρρος ή Αλήθεια; είναι η ιστορία της Σύλβας και του Ορέστη –μια ιστορία που έρχεται για να ανατρέψει όλα όσα πιστεύατε πως γνωρίζατε για τον έρωτα και τα όρια της λογικής.

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Μέρσι: Μια γυναίκα που αγνοείται, ένας σύζυγος που αγωνιά… ή και όχι. Μόνο ο Στάθης Παντελιάς θα βγάλει άκρη… ή και όχι.

 


Έχετε ακουστά τον Στάθη Παντελιά; Ίσως να τον γνωρίζετε από το έγκλημα που έμεινε στην ιστορία ως «η υπόθεση με τις κυρίες με τα τιρκουάζ». Ίσως πάλι να θυμάστε στα νέα τα άλλα, τα πολλά, τα ανεξήγητα εγκλήματα, όταν όλοι έδιναν ραντεβού στου Μπο, στο γνωστό κακόφημο στέκι της Αθήνας. Αν πάλι δεν τον έχετε ακουστά, ήρθε η ώρα να σας τον συστήσουμε: Κυρίες και κύριοι, ο Στάθης Παντελιάς! Ένας ντετέκτιβ απρόβλεπτος, πανέξυπνος, που δεν αφήνει πίσω του ποτέ (μα ποτέ!) εκκρεμότητες. Και αυτό το καλοκαίρι έρχεται για να ανακαλύψει τι ακριβώς τρέχει με τη Μέρσι