Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Σφραγισμένες Αλήθειες: Μόνο οι δυνατοί, οι ξεχωριστοί έρωτες μπορούν ν’ αντέξουν όταν όλες οι αλήθειες βγουν στο φως…

 


Τη Ρένα Ζώη τη γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε μέσα από τις δύο ιστορίες της που εκδόθηκαν στη σειρά Άρλεκιν Eros, Αν μ’ αγαπάς και Φίλησέ με. Τώρα, την υποδεχόμαστε στις Εκδόσεις Silk με ένα διαφορετικό, συναρπαστικό, ρομαντικό, αλλά ταυτόχρονα αγωνιώδες μυθιστόρημα.

Το Σφραγισμένες Αλήθειες είναι μια καθηλωτική ιστορία ρομαντικού σασπένς –η πρώτη αυτού του είδους στη σειρά Silk– που κερδίζει τον αναγνώστη από τις πρώτες σελίδες και προσφέρει ένα μοναδικό ταξίδι όπου το σκοτάδι εναλλάσσεται με το φως και το μίσος με την αγάπη. 


Από το οπισθόφυλλο


Ένας έρωτας βαθύς, μια αγάπη δυνατή, ουσιαστική  κι ένας δολοφόνος που κινεί τα νήματα στο σκοτάδι.


Μια γυναίκα κι ένας άνδρας. Η πορεία τους, τόσο διαφορετική αλλά ταυτόχρονα παράλληλη, συναντιέται στο χθες και αναγνωρίζεται στο σήμερα με τα μάτια της καρδιάς. 

Παρόν και παρελθόν μπερδεύονται επικίνδυνα κι ένα μυστικό που αναζητά διέξοδο μέσα στις δεκαετίες οδηγεί σε μια άδικη φυλάκιση, που θα σημάνει την αρχή του τέλους. Με έναν αόρατο εχθρό ν’ ακολουθεί τα βήματά τους, η λύτρωση φαντάζει ουτοπία.

Κι όταν οι σφραγισμένες αλήθειες εμφανιστούν μπροστά τους, όλα τα κομμάτια του παζλ θα μπουν στη θέση τους και η εικόνα που θα σχηματιστεί θα είναι πιο σκοτεινή κι από την αθέατη πλευρά της Σελήνης.


Παρουσίαση του βιβλίου στην Αθήνα



Τη Δευτέρα 1/7/24, στις 19:00, σας περιμένουμε στο Wine Bar MONK (Καρόρη 4, Αθήνα) όπου θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του μυθιστορήματος της Ρένας Ζώη Σφραγισμένες Αλήθειες. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι συγγραφείς Έλενα Αντωνίου και Ελευθερία Μεταξά. Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος και συγγραφέας Γιώτα Χουλιάρα.


Παρουσίαση στη Θεσσαλονίκη



Την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024, στις 19:00, σας περιμένουμε στο βιβλιοπωλείο Το Σπίτι του Βιβλίου Bookafe (Ετεοκλέους 28, Θεσσαλονίκη), όπου θα πραγματοποιηθεί η διπλή παρουσίαση των μυθιστορημάτων "Σφραγισμένες Αλήθειες" της Ρένας Ζώη και "Θάρρος ή Αλήθεια;" της Μαρίας Στεφάνου. 


Πληροφορίες για το βιβλίο


Σφραγισμένες Αλήθειες της Ρένας Ζώη

● Τιμή: €11,90   ● Σελίδες: 432 ● ΙSBN:  978 960 620 989 5



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου