Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022

Ο Εχθρός: Το 8ο βιβλίο της #1 bestselling σειράς του Lee Child σε νέα έκδοση!

 

Μια βουτιά στο παρελθόν του Τζακ Ρίτσερ. Η στιγμή που άλλαξε τη ζωή του για πάντα…

Αναμφίβολα, το 2022 είναι η χρονιά του Τζακ Ρίτσερ, καθώς ο δημοφιλέστερος ήρωας της σύγχρονης crime λογοτεχνίας, φέτος ενσαρκώθηκε από τον Άλαν Ρίτσον στη σειρά Reacher που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία και στη χώρα μας από το Amazon Prime Video.

Ο Εχθρός είναι η 8η περιπέτεια στην bestselling σειρά βιβλίων του Lee Child και, ίσως, το βιβλίο που ζητούσαν οι περισσότεροι φανατικοί αναγνώστες του συγγραφέα να επανεκδοθεί. Το πολυσύνθετο αυτό μυθιστόρημα είναι μια ιστορία από το παρελθόν του Τζακ Ρίτσερ και μια ματιά στα συναρπαστικά γεγονότα που διαμόρφωσαν τον μοναχικό ήρωα που έχει αγαπηθεί όσο λίγοι από το αναγνωστικό κοινό. Αν είστε από τους ελάχιστους που δεν έχουν ζήσει τη συγκλονιστική εμπειρία ενός βιβλίου του Τσάιλντ, αυτό το βιβλίο είναι ο καλύτερος τρόπος για να γνωριστείτε με το σύμπαν του Ρίτσερ.

Υπενθυμίζουμε ότι τα επόμενα βιβλία της σειράς Με μια βολή (#9), Ο δύσκολος δρόμος (#10), Σήμα Κινδύνου (#11), Ένας ξένος στην πόλη (#12), Η τελευταία σφαίρα (#13), 61 ώρες (#14) και Για ό,τι αξίζεις να πεθάνεις (#14) κυκλοφορούν (ένα κάθε εβδομάδα) με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, ενώ τον Ιούνιο θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα και τα βιβλιοπωλεία το νέο βιβλίο του Lee Child, Μπλε Φεγγάρι (#24). 

Δείτε εδώ τα υπόλοιπα βιβλία του Lee Child που είναι διαθέσιμα στα βιβλίοπωλεία και ολοκληρώστε τη συλλογή σας! 


Λίγα λόγια για την υπόθεση


Είναι Πρωτοχρονιά του 1990. Το τείχος του Βερολίνου πέφτει, ο Ψυχρός Πόλεμος τελειώνει. Ο Τζακ Ρίτσερ είναι ο στρατονόμος υπηρεσίας στη στρατιωτική βάση της Νότιας Καρολίνας, όταν ανακαλύπτεται το πτώμα ενός στρατιωτικού σ’ ένα κακόφημο μοτέλ. Ο Ρίτσερ ειδοποιεί την αστυνομία της περιοχής να αναλάβει το θέμα –απ’ ό,τι φαίνεται ο θάνατος οφείλεται σε καρδιακή προσβολή.

Ο νεκρός, όμως, αποδεικνύεται ότι ήταν στρατηγός σε άκρως μυστική αποστολή. Κι όταν ο Ρίτσερ πηγαίνει στο σπίτι του για να αναγγείλει τα κακά νέα, βρίσκει άλλο ένα πτώμα: τη γυναίκα του στρατηγού…

Το συνταρακτικό μυθιστόρημα του Lee Child Ο Εχθρός γυρίζει πίσω το ρολόι, στις μέρες της νιότης του Τζακ Ρίτσερ. Την τελευταία φορά που πίστεψε στη δικαιοσύνη των άλλων. Και την πρώτη που αποφάσισε να επιβάλει τη δική του…

 

Πληροφορίες για το βιβλίο

Ο Εχθρός (The Enemy) του Lee Child
Μετάφραση: Σαμάνθα Κωνσταντέα
Τιμή: €10,90 ● Σελίδες: 448 ● ΙSBN:  978-960-450-877-8  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου