Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Ένας Θάνατος Δεν Είναι Αρκετός: Το 7ο βιβλίο της #1 bestselling σειράς του Lee Child σε νέα έκδοση!


Οι επανεκδόσεις των περιπετειών του πιο γοητευτικού «σκληρού» της σύγχρονης αστυνομικής λογοτεχνίας –του Τζακ Ρίτσερ φυσικά– ολοκληρώνονται για φέτος με το 7ο βιβλίο της σειράς, το Ένας Θάνατος Δεν είναι Αρκετός

«Γεμάτο ένταση και προσεκτικά δομημένο» (Literary Review), με «πανούργα πλοκή, γρήγορο ρυθμό και έξυπνο σαρκασμό» (Kirkus Reviews), «αυτό που κάνει το βιβλίο να ξεχωρίζει πραγματικά είναι η αφήγηση του ήρωα: ένα μοναδικό κράμα ευφυΐας και σκληρότητας, στρατηγικής σκέψης και εκρηκτικής δράσης, ηθικού στοχασμού και ανελέητης ορμής, που τον κάνει έναν από τους πιο αξιομνημόνευτους ήρωες του σύγχρονου θρίλερ» (Publishers Weekly).

Κι αν νομίζετε ότι με την έβδομη επανέκδοση «ξεμπερδέψατε» με το παγκόσμιο εκδοτικό φαινόμενο που ακούει στο όνομα Lee Child για φέτος, εμείς θα σας πούμε μόνο αυτό: σημειώστε την 3η Μαΐου στο ημερολόγιό σας. Γιατί εκείνη την Παρασκευή θα κυκλοφορήσει σε περίπτερα και βιβλιοπωλεία η ολοκαίνουργια περιπέτεια του Τζάκ Ρίτσερ, το Νυχτερινό Σχολείο


 

Λίγα λόγια για την υπόθεση


 

Ο Τζακ Ρίτσερ δουλεύει πάντα μόνος. Γυρίζει από τόπο σε τόπο, χωρίς οικογένεια, χωρίς υπάρχοντα, χωρίς δεσμεύσεις. Χωρίς φόβο. Και χωρίς έλεος…

Ποτέ μη συγχωρείς, ποτέ μην ξεχνάς. Αυτό είναι το πιστεύω του. Και ταιριάζει τέλεια στην περίπτωση του Ξαβιέ Κουίν, του χειρότερου ανθρώπου που συνάντησε στη ζωή του. Ο Κουίν έκανε κάτι ασυγχώρητο. Και ο Τζακ χαίρεται στη σκέψη πως εδώ και δέκα χρόνια είναι νεκρός στον πάτο της θάλασσας. Ώσπου τον βλέπει να περνάει ολοζώντανος από μπροστά του, σε μια λιμουζίνα, έξω από τη Συμφωνική της Βοστόνης.

Πριν καλά καλά χωνέψει αυτό που είδε, χτυπά την πόρτα του η ευκαιρία να κλείσει μια για πάντα αυτή την παλιά ιστορία. Είναι μια συμμαχία με το διάβολο, που όμως μπορεί να τον οδηγήσει στον Κουίν. Και ο Τζακ δε λέει όχι. Δε θα άφηνε ποτέ μια δουλειά στη μέση. Ειδικά αυτή τη δουλειά. Κάποιοι θα το έλεγαν εκδίκηση. Κάποιοι λύτρωση. Ο Τζακ το λέει απλά δικαιοσύνη…



Κριτικές




«Ένα από εκείνα τα σπάνια βιβλία που όντως ανεβάζουν τους σφυγμούς, που η αφήγησή τους τρέχει με χίλια, παρασύροντας τον αναγνώστη στο ρυθμό της, με όλες τις αισθήσεις στο φουλ, από την αρχή ως το τέλος… Εξαιρετικό».
Booklist

«Η έκπληξη διαδέχεται την έκπληξη… Πανούργα πλοκή, γρήγορος ρυθμός, έξυπνος σαρκασμός: ένας ταλαντούχος συγγραφέας».
Kirkus Reviews

«Μην αφήσετε αυτό το βιβλίο να σας ξεφύγει –και μη σας περάσει από το νου ότι θα το αφήσετε πριν φτάσετε στην τελευταία σελίδα».
Bookloons.com

«Πολύ δύσκολα οι αναγνώστες θα βρουν μια περιπέτεια πιο συναρπαστική… Ο Τσάιλντ είναι μάστορας της γραφής και της πλοκής… Αλλά αυτό που κάνει το βιβλίο να ξεχωρίζει πραγματικά είναι η αφήγηση του ήρωα: ένα μοναδικό κράμα ευφυΐας και σκληρότητας, στρατηγικής σκέψης και εκρηκτικής δράσης, ηθικού στοχασμού και ανελέητης ορμής, που τον κάνει έναν από τους πιο αξιομνημόνευτους ήρωες του σύγχρονου θρίλερ».
Publishers Weekly

«Εδραιώνει ακόμη περισσότερο τη θέση του Τσάιλντ ως συγγραφέα περιπετειών διεθνούς κλάσεως».
Crime Time

«Γεμάτο ένταση… προσεκτικά δομημένο… ένα συναρπαστικό, αξιολογότατο βιβλίο».
Literary Review

«Άψογη γραφή, άψογη πλοκή –άψογο από σχεδόν κάθε άποψη».
The Boston Globe

«Τα αγωνιώδη θρίλερ του συναγωνίζονται εκείνα του Τόμας Χάρις και του Τζον Γκρίσαμ».
Μirror

«Ο Ρίτσερ είναι ο άνθρωπος που θα ’θελες δίπλα σου όταν νιώθεις φοβισμένος και αδύναμος… Ο Τσάιλντ δεν γράφει απλώς δυνατές περιπέτειες. Η γραφή του είναι λιτή αλλά προσεγμένη, η δράση έντονη αλλά καλά ζυγισμένη· και η πρωτότυπη, ευφυής πλοκή του αυτή ακριβώς που ταιριάζει σ’ έναν κουλ χαρακτήρα σαν τον Ρίτσερ, που σκέφτεται πάντα πριν ενεργήσει».
New York Times Book Review


«Ο Τσάιλντ είναι σπουδαίος τεχνίτης του σασπένς, καθώς χειρίζεται ταχυδακτυλουργικά πολλές επιμέρους πλοκές και βρίσκει πάντα νέους τρόπους παραπλάνησης του αναγνώστη του».
Entertainment Weekly

«Ο Τζακ Ρίτσερ είναι ο Τζέιμς Μποντ της εποχής μας, ένας ήρωας που δε χορταίνουμε ποτέ. Διαβάζω κάθε περιπέτειά του μόλις κυκλοφορήσει».
Ken Follett
 
«Ο Τζακ Ρίτσερ είναι ένας ήρωας ισάξιος του Κοντινένταλ Οπ του Χάμετ και του Φίλιπ Μάρλοου του Τσάντλερ».
Esquire



Πληροφορίες για το βιβλίο



Ένας Θάνατος Δεν Είναι Αρκετός (Persuader) του Lee Child - Β’ ΕΚΔΟΣΗ
Μετάφραση: Αντώνης Γιαννούλης

Τιμή: € 9,90 ● Σελίδες: 416 ● ΙSBN:  978-960-450-836-5


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου