Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

12-18/2: Εβδομάδα Άρλεκιν με μεγάλες εκπτώσεις + ΔΩΡΕΑΝ eBook!


Αυτόν τον Φεβρουάριο γιορτάζουμε τον έρωτα με Άρλεκιν! Για μια ολόκληρη εβδομάδα, από τις 12 έως τις 18 Φεβρουαρίου μπορείτε να αγοράσετε όλα τα Άρλεκιν, από όλες τις σειρές, με 30% έκπτωση (εξαιρούνται ΜΟΝΟ τα βιβλία του 2018).

Η προσφορά ισχύει για αγορές:
  • Από το online shop www.arlekin.gr 
  • Τηλεφωνικά στο 2103609438 (ώρες 8:30-16:00)
  • Από το βιβλιοπωλείο BELL books (Εμμανουήλ Μπενάκη 22, Αθήνα)

Και ΔΩΡΕΑΝ eBook για 24 ώρες!
Επίσης, στις 14 Φεβρουαρίου, Ημέρα των Ερωτευμένων, τα Άρλεκιν προσφέρουν μέσω της ιστοσελίδας τους για 24 ώρες εντελώς ΔΩΡΕΑΝ το eBook του βιβλίου «Εραστές για μια Εβδομάδα» της Melanie Milburne (Χρυσό Άρλεκιν Νο. 1801).  

Λίγα λόγια για τα Άρλεκιν
Τα πρώτα ΑΡΛΕΚΙΝ εκδόθηκαν το 1949 στο Γουίνιπεγκ του Καναδά από την καναδική εταιρεία Harlequin Enterprises Limited. Πλέον κυκλοφορούν σε 32 γλώσσες, 115 χώρες και 5 ηπείρους, από τη Βόρεια και Νότια Αμερική μέχρι την Αυστραλία κι από την Ευρώπη μέχρι την Ιαπωνία και την Κίνα. Έχοντας εκδώσει πάνω από 3 δισεκατομμύρια αντίτυπα διεθνώς, συνεχίζουν να προσφέρουν απόλαυση και συγκίνηση σε εκατομμύρια αναγνώστριες σε όλο τον κόσμο.

Στην Ελλάδα τα ΑΡΛΕΚΙΝ κυκλοφόρησαν τον Ιούνιο του 1979, με πρώτο τίτλο τον Απαγορευμένο Παράδεισο της Αγγλίδας συγγραφέως Ανν Μάθερ, που μέσα σε μια βδομάδα πούλησε 35.000 αντίτυπα.  Σήμερα, η μακροβιότερη σειρά αισθηματικής λογοτεχνίας στη χώρα μας, με περισσότερα από 9.000 έργα των πλέον αναγνωρισμένων συγγραφέων του είδους παγκοσμίως, συνεχίζει να γράφει την πιο όμορφη ιστορία αγάπης στα εκδοτικά χρονικά.

Μέσα από 5 σειρές που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα, από σύγχρονες ιστορίες αγάπης έως ιστορικά μυθιστορήματα (Χρυσά Άρλεκιν, Χρυσά Άρλεκιν Special, Bianca, Κλασικά Άρλεκιν, Μεγάλα Κλασσικά), κερδίζουν τις Ελληνίδες αναγνώστριες χάρη στην ευαισθησία, την τρυφερότητα και το γνήσιο ρομαντισμό τους: Δεν είναι τυχαίο ότι το όνομά τους καθιερώθηκε στο ελληνικό λεξιλόγιο ως ταυτόσημο της ιστορίας αγάπης και του αισθηματικού μυθιστορήματος!

1 σχόλιο: