Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Προσευχήσου, Άλεξ Κρος: Ο Άλεξ Κρος τα έχασε όλα!


Ο Άλεξ Κρός είναι, αναμφίβολα, ένας από τους διασημότερους και πιο αγαπημένους ήρωες της σύγχρονης αστυνομικής μυθιστοριογραφίας. Στη νέα περιπέτεια Προσευχήσου, Άλεξ Κρος ολοκληρώνεται το δράμα που έζησε ο αγαπημένος ντετέκτιβ στο προηγούμενο μυθιστόρημα, το συγκλονιστικό Ορκίσου, Άλεξ Κρος, όταν είδε ολόκληρο τον κόσμο του να καταρρέει γύρω του! 

Τώρα, ο Νο 1 σε πωλήσεις συγγραφέας στον κόσμο Τζέιμς Πάτερσον επιστρέφει με μια συναρπαστική, γρήγορη και ανατρεπτική ιστορία, η οποία θα κρατήσει αυτό το καλοκαίρι τους φίλους των καλών αστυνομικών περιπετειών έξω από τη θάλασσα για έναν και μοναδικό λόγο: Δεν θα μπορούν να σταματήσουν να διαβάζουν!

Απολαύστε υπεύθυνα, σε δροσερό μέρος και -αν βρίσκεστε στην παραλία- εξοπλισμένοι με πολύ αντηλιακό!   

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Ο ντετέκτιβ Άλεξ Κρος έχει χάσει τα πάντα. Ό,τι αγάπησε ποτέ τού το άρπαξαν.

Τώρα, ένας ευφυέστατος, ψυχωτικός άντρας τον αναγκάζει να παίξει το πιο θανάσιμο παιχνίδι της καριέρας του. Τρομοκρατημένος και απελπισμένος, ο Κρος πρέπει να δώσει σ’ αυτό τον παρανοϊκό ό,τι του ζητάει, για να έχει μια πιθανότητα να σώσει τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής του. Τώρα έφτασε η ώρα των μεγάλων αποφάσεων: τι θα θυσιάσει ο Κρος για να σώσει εκείνους που αγαπά;

Το τελικό παιχνίδι μόλις ξεκίνησε.

Στο Ορκίσου, Άλεξ Κρος, που απέσπασε ενθουσιώδεις κριτικές από τους σημαντικότερους συγγραφείς αστυνομικών μυθιστορημάτων, άρχισε να ξεδιπλώνεται η ιστορία που άφησε τους αναγνώστες με κομμένη την ανάσα. Το Προσευχήσου, Άλεξ Κρος οδηγεί τη μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετώπισε ποτέ ο Άλεξ Κρος στο εντυπωσιακό φινάλε της, δικαιώνοντας τη φράση του Τζέφρι Ντίβερ, «κανείς δεν το κάνει καλύτερα από τον Τζέιμς Πάτερσον».



Σελίδες: 416   Τιμή:  € 7,80   ΙSBN:  978-960-507-111-0  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου