Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Άκου τους νεκρούς: Δες τα σημάδια, βρες την αλήθεια…


Το ελληνικό αναγνωστικό κοινό γνώρισε την Belinda Bauer μέσα από το πρώτο της βιβλίο Μαύρο Χώμα –ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα που το 2010 βραβεύτηκε από την Ένωση Συγγραφέων Μυστηρίου με το Gold Dagger Αστυνομικού Μυθιστορήματος της Χρονιάς. Με τα βιβλία της συγγραφέως να έχουν μεταφραστεί σε 21 γλώσσες, η Μπάουερ επιστρέφει στις Εκδόσεις BELL με το επίσης βραβευμένο Άκου τους Νεκρούς: «Ένα ευφυές, σκληρό ανάγνωσμα» (The Guardian), ένα μυθιστόρημα με συναρπαστική πλοκή, «από τις πιο εντυπωσιακές στη σύγχρονη αστυνομική μυθιστοριογραφία» (Sunday Times).

Αν αναζητάτε ένα γρήγορο και πρωτότυπο αστυνομικό θρίλερ, που θα το διαβάσετε με κομμένη την ανάσα, μόλις το βρήκατε. Εσείς, τι πιστεύετε; Μπορούν οι νεκροί να μας μιλήσουν;  


Λίγα λόγια για την υπόθεση


«Οι νεκροί δεν μπορούν να μας μιλήσουν», είχε πει ο καθηγητής Μάντοκ. Ωστόσο, το πτώμα που εξετάζει ο Πάτρικ Φορτ στο μάθημα ανατομίας προσπαθεί να του πει ένα σωρό πράγματα.
                                
Ο Πάτρικ είναι ένας φοιτητής της ιατρικής με σύνδρομο 'Ασπεργκερ και είναι πεπεισμένος ότι ο νεκρός άντρας που βρίσκεται μπροστά του, πάνω στον πάγκο ανατομίας, υπήρξε θύμα δολοφονίας.
Μόνο που κανείς άλλος δεν πιστεύει ότι έχει διαπραχθεί κάποιο έγκλημα.

Σιγά σιγά το πτώμα φανερώνει τα μυστικά του. Ο Πάτρικ ακούει. Και σύντομα θα ανακαλύψει ότι η απειλή βρίσκεται πολύ πιο κοντά απΆ ό,τι αρχικά πίστευε.

Η Μπελίντα Μπάουερ, μια από τις πιο αυθεντικές φωνές της βρετανικής αστυνομικής λογοτεχνίας, επιστρέφει με ένα συναρπαστικό θρίλερ που τιμήθηκε με το Βραβείο Theakstons Old Peculier Καλύτερου Αστυνομικού Μυθιστορήματος της Χρονιάς.



Σελίδες: 384   Τιμή:  € 7,50   ΙSBN:  978-960-507-110-3  



Έγραψαν για το ΑΚΟΥ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ


«Πηγαίνει το ψυχολογικό θρίλερ σε νέο επίπεδο». – Independent

«Ένα ευφυές, σκληρό ανάγνωσμα». – The Guardian

«Από τις πιο εντυπωσιακές πλοκές στη σύγχρονη αστυνομική μυθιστοριογραφία». – Sunday Times

«Η πραγματική διάδοχος της σπουδαίας Ρουθ Ρέντελ». – Mail on Sunday

«Σου κόβει την ανάσα. Το διάβασα και ευχήθηκα να το είχα γράψει εγώ». – Val McDermid, συγγραφέας

«Η πιο επινοητική συγγραφέας αστυνομικής λογοτεχνίας που διαθέτουμε». – Metro


 
   

1 σχόλιο:

  1. Είναι κάποια βιβλία που αποκρυπτογραφούν με ένα ξεχωριστό τρόπο τον σιωπηλό παγερό κόσμο των σκιών...απαράβατος για τους θνητούς αλλά σίγουρα όχι για αυτούς που μπορούν να δουν και να ακούσουν ..Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες και ένα σώμα παγωμένο έχει πολλά να πει αρκεί να ξέρεις να ακούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή