Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Μια Σειρήνα στο Σορέντο: Εκεί που ο έρωτας συναντά την περιπέτεια...


Το πρώτο βιβλίο της ανανεωμένης σειράς Silk –το Έλα πιο Κοντά της Gena Shawalter– κυκλοφόρησε τον Μάιο και το λατρέψατε! Οι αλλαγές συνεχίζονται, όμως, κι αυτόν το μήνα, καθώς υποδεχόμαστε την πρώτη ελληνίδα συγγραφέα των Silk, εγκαινιάζοντας έτσι μια νέα εποχή σε όλα τα επίπεδα.

Το Μια Σειρήνα στο Σορέντο είναι το ντεμπούτο της Ευδοκίας Νεφέλη –μια ιστορία όπου ο έρωτας συναντά την περιπέτεια και ο κοσμοπολίτικος αέρας της ακτής του Αμάλφι τα μεθυστικά αρώματα της Μεσογείου. Έρωτας, μυστήριο, περιπέτεια –το πρώτο μυθιστόρημα της Ευδοκίας έχει τα πάντα και σας περιμένει να το ανακαλύψετε!


Λίγα λόγια για την υπόθεση


Όταν ο έρωτας  συναντήσει την περιπέτεια θα γεννηθεί…  μια Σειρήνα στο Σορέντο

Η διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια Θάλεια Γαλάνη δέχεται μια πρόσκληση για να τραγουδήσει σε ένα λαμπερό γκαλά μόδας στην Ιταλία. Η μοίρα θα την οδηγήσει στο πανέμορφο Σορέντο, στη βίλα του επιτυχημένου επιχειρηματία Βιτσέντσο Ντι Νότε –του πιο γοητευτικού άντρα που είχε αντικρίσει ποτέ.

Η ακατανίκητη έλξη που γεννιέται από την πρώτη στιγμή που διασταυρώνονται τα βλέμματά τους υπονομεύει την απόφαση της Θάλειας να μη χαρίσει ξανά την καρδιά της σε κανέναν άντρα. Ο Έντσο, όμως, μαγεμένος από την εκθαμβωτική ομορφιά της, είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να κερδίσει την εμπιστοσύνη της. 

Την ίδια στιγμή, ένας αδίστακτος  συλλέκτης αρχαίων αντικειμένων και η επιθυμία του να αποκτήσει την πολύτιμη «Σειρήνα», ένα μεγάλης αξίας εύρημα από την εποχή των ταξιδιών του Οδυσσέα στη Μεσόγειο, ταράζουν την ηρεμία στο ηλιόλουστο Σορέντο…

Με φόντο την κοσμοπολίτικη ακτή του Αμάλφι, το Μια Σειρήνα στο Σορέντο είναι το πρώτο μυθιστόρημα της Ευδοκίας Νεφέλη, μια συναρπαστική ιστορία όπου ο έρωτας συναντά το μυστήριο.


Σελίδες: 256     Τιμή:     € 9,90        ΙSBN:  978 960 620 712 9        




Παρουσίαση του βιβλίου

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου και ώρα 19:00 υποδεχόμαστε στο βιβλιοπωλείο BELL books (Eμμ. Μπενάκη 22, Αθήνα) την Ευδοκία Νεφέλη, και το ρομαντικό μυθιστόρημά της Μια Σειρήνα στο Σορέντο!

Για το βιβλίο και την Ευδοκία θα μιλήσουν η Κατερίνα Δουλγεράκη – Παπαδοπούλου, Παιδίατρος και ο Θεόδωρος Κολυδάς – Μαθηματικός, Μετεωρολόγος, Υποδιοικητής της ΕΜΥ.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου