Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Η 11η ΩΡΑ: Η Γυναικεία Λέσχη Φόνων επιστρέφει με μια περιπέτεια απλά σοκαριστική!


Μια από τις πιο επιτυχημένες αστυνομικές σειρές βιβλίων των τελευταίων ετών που έχει προκύψει από τη συνεργασία του Νο1 συγγραφέα των μπεστ σέλερ Τζέιμς Πάτερσον με τη Μαξίν Παέτρο, η Γυναικεία Λέσχη Φόνων, συνεχίζεται με ένα μυθιστόρημα που θα σας κόψει την ανάσα!

Με την 11η Ώρα «ο Πάτερσον και η Παέτρο βρίσκονται στην καλύτερη στιγμή τους, συνυφαίνοντας διαφορετικές ιστορίες μαζί για να δημιουργήσουν ένα μυθιστόρημα που βυθίζεται σε πολλά διαφορετικά συγγραφικά είδη» (BookReporter.com). Μπείτε κι εσείς στον κόσμο της Γυναικείας Λέσχης Φόνων και ανακαλύψτε τι σημαίνει να παίρνετε ένα βιβλίο στα χέρια σας και να μην μπορείτε να το αφήσετε κάτω.    


Λίγα λόγια για την υπόθεση


Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ
Επιτέλους! Η Λίνζι Μπόξερ είναι έγκυος! Όμως η δουλειά της δε χαλαρώνει στιγμή. Όταν ο εκατομμυριούχος Τσαζ Σμιθ εκτελείται βάναυσα, η Λίνζι ανακαλύπτει πως το όπλο του φόνου συνδέεται με τους θανάτους τεσσάρων επικίνδυνων εγκληματιών του Σαν Φρανσίσκο. Και μάλιστα, το όπλο έχει κλαπεί από το Τμήμα Πειστηρίων της υπηρεσίας της. Συνεπώς, ο δράστης μπορεί να είναι οποιοσδήποτε… ακόμα και ένας από τους πιο στενούς φίλους της.

Ή ΕΝΑΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ;
Η Λίνζι καλείται εν συνεχεία στον πιο αλλόκοτο τόπο εγκλήματος που έχει δει ποτέ: δυο κομμένα κεφάλια εκτεθειμένα με τρόπο περίτεχνο στο αίθριο του σπιτιού ενός διάσημου ηθοποιού. Πέντε ακόμα κεφάλια ανακαλύπτονται θαμμένα στον κήπο του, και η Λίνζι συνειδητοποιεί ότι κάτω από αυτό το χώμα ενδέχεται να κρύβονται εκατοντάδες θύματα.

ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ
Ένας ρεπόρτερ εξαπολύει μια σειρά κακόβουλα άρθρα για τις δυο υποθέσεις. Συγχρόνως, η προσωπική ζωή της Λίνζι εκτίθεται στα φώτα της δημοσιότητας. Όμως αυτή τη φορά δεν έχει σε ποιον να στραφεί –ούτε καν στον Τζο, τον άντρα της.

Η 11η Ώρα είναι το πιο σοκαριστικό, το πιο συγκινητικό, το πιο συγκλονιστικό μυθιστόρημα της Γυναικείας Λέσχης Φόνων μέχρι σήμερα.


Τη μετάφραση έχει κάνει η Παλμύρα Ισμυρίδου.
Τον σχεδιασμό εξωφύλλου ο Άγγελος Αναστασιάδης.


Σελίδες: 416
Τιμή:     € 7,20
ΙSBN:  978 960 507 096 0


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου